Ποδόσφαιρο

Μονεμβασιώτης: “Ευλογία που έχει ο Άρης τον κόσμο του”

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Ο Άρης περιμένει να βρει την ηρεμία του και την ισορροπία του. Περιμένουμε να έρθει αυτός ο αγώνας. Οι ομάδες κάνουν τις προσπάθειες τους και ελπίζουμε να παιχτεί ένα καλό παιχνίδι και ήρεμο. Με τον Άρη έχουμε πολύ καλές σχέσεις.

Για τα μέτρα τάξης είπε:

Δεν χρειαζόμαστε μέτρα τάξης για να παιχτεί το παιχνίδι. Είμαστε δύο σωματεία που δεν έχουμε δημιουργήσει ποτέ επεισόδιο. Με χαρά θέλουμε να έρθουν άνθρωποι με τη Θεσσαλονίκη. Τα μέτρα τάξης είναι για πολεμικές επιχειρήσεις.

Για το τι κλίμα επικρατεί είπε:

Ο Απόλλωνας είναι μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια οι φίλαθλοι απέχουν. Οι φίλαθλοι είναι κυρίως Μικρασιάτες. Η ομάδα έχει μία παρακμή που δεν τη βοηθάει για ανανέωση φιλάθλων. Έχουμε ένα θέμα που ελπίζω να το λύσουμε στο μέλλον. Να υπάρχει μία αγωνιστική βελτίωση.

Το ποδόσφαιρο είναι ιδιαίτερο θέμα. Κάποια λάθη που έγιναν το καλοκαίρι και θελήσαμε να αποφύγουμε τον Έλληνα προπονητή και επιλέξαμε έναν Γαλλογερμανό ο οποίος υπερεκτίμησε τις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών. Δεν έγινε καλός σχεδιασμός και δεν ξεκινήσαμε καλά. Τώρα προσπαθούμε να το διορθώσουμε. Ο προπονητής αυτός επειδή στη Γερμανία είχε ένα καλό όνομα ήθελε να διορθώσει αυτό που θα έλεγαν το γιατί έφυγε τόσο γρήγορα. Έπρεπε και αυτός να πει κάτι. Απαντήσαμε και εμείς και το θέμα τελείωσε εκεί.

Για τον Μαντζουράκη είπε:

Είναι ένας έμπειρος Έλληνας προπονητής που προσπαθεί να διορθώσει τα κακώς κείμενα των προηγουμένων. Φάνηκε γρήγορα η δουλειά του και ελπίζουμε να γίνει η ομάδα καλύτερη επιθετικά για να μείνει στην κατηγορία. Η βαθμολογία μας δείχνει ότι δεν τα έχουμε πάει καλά. θα βρούμε λύση και θα πάμε καλύτερα. Πιστεύουμε ότι θα σωθεί η ομάδα αλλά είναι νωρίς ακόμα για να γνωρίζουμε σίγουρα. Η ομάδα πρέπει να κάνει κάποιες νίκες.

Για τον Άρη είπε:

Εκτιμούμε τον Άρη και έτσι όπως ξεκίνησε και με τους παίκτες που επέλεξε. Έδειξε ότι ξαναγύρισε. Είναι δύσκολο μία ομάδα Β εθνικής να έρθει και να είναι η καλύτερη. Ο Άρης έδειξε στις πρώτες αγωνιστικές πάρα πολύ καλά. Το θετικό που έχετε στη Θεσσαλονίκη και εγώ το θεωρώ μειονέκτημα είναι ότι έχετε πολλά ραδιόφωνα και ο κόσμος ακούει τα θέματα της ομάδας και ασκείται μεγαλύτερη πίεση. Ο Άρης έχει ξεκινήσει καλά. Ο κόσμος και οι δημοσιογράφοι πρέπει να δείχνετε ότι είστε κοντά στην ομάδα. Ξέρουμε στον Απόλλωνα πως είναι να ασχολείσαι με κάποιον κάθε μέρα και την Κυριακή άμα δεν είναι καλό το αποτέλεσμα όλοι πέφτουν πάνω σου.

Για τον Καρυπίδη είπε:

Ξέρω τι αγώνα κάνει ο Καρυπίδης και πέρυσι έκανε πολύ μεγάλο αγώνα. Καλό είναι να είμαστε λίγο πιο ελαστικοί. Όχι για τον Καρυπίδη αλλά για όλους.

Μία μεγάλη όπως ο Άρης πόσα νομίζετε ότι είναι τα έσοδα ώστε να αλλάξει ξαφνικά επίπεδο; Είναι πάρα πολύ λίγα. Δεν είναι εύκολο για μία μεγάλη ομάδα να πατήσει ξανά στα πόδια της. Θέλει λιγότερη πίεση και οι δημοσιογράφοι να το εξηγήσουν στον κόσμο. Θέλω να εξηγήσω στον κόσμο ότι δεν πρέπει να δημιουργείται πίεση.

Για το μπάτζετ είπε:

Υπάρχουν ομάδες που δυσκολεύονται και δεν τα βγάζουν πέρα. Το ποδόσφαιρο είναι έτσι ανεπτυγμένο που μπορείς να πεις ότι θα πάμε σε μία αναπτυγμένη Λίγκα. Οι μικρές και οι μεσαίες ομάδες έχουν έσοδα. Εδώ γίνεται το αντίθετο. Τηλεοπτικά οι 4 μεγάλες θα πάρουν 5 εκ. και οι μικρότερες 1 εκ. άρα όλο το σύστημα έτσι όπως είναι στημένο το πυροβολούν όλοι. Το πυροβολεί η ίδια η νομοθεσία.

Για τους δανεικούς που έδωσε ο ΠΑΟΚ στον Ατρόμητο είπε:

Είναι θέμα συμφωνίας. Κάποιος τους παίρνει και κάποιος τους δίνει. Αυτός που δέχεται να τους πάρει, δέχεται και την συμφωνία. Ο Απόλλωνας δεν παίρνει δανεικό ποδοσφαιριστή. Ο Ατρόμητος έχει επιλέξει να παίρνει κάποιους παίκτες και στα ματς με τον ΠΑΟΚ να τους χρησιμοποιεί.

Για τον Γιάννη Κόντη είπε:

Λειτουργεί σαν σύμβουλος σε κάποια θέματα. Ο άνθρωπος είναι Αρειανός και αγαπάει τον Άρη. Το ενδιαφέρον του είναι ο Άρης. Τώρα θα προτείνει παίκτες είναι νωρίς ακόμα.

Το μήνυμα του:

Είναι ευλογία που ο Άρης έχει τόσο κόσμο. Ο κόσμος μόλις η ομάδα ανέκαμψε γέμισε το γήπεδο. Αυτός ο κόσμος θέλει προσοχή. Αυτοί που είναι πέριξ του Άρη και οι δημοσιογράφοι πρέπει να βοηθήσουν. Η ομάδα θα ανακάμψει γρήγορα, έχει καλούς ποδοσφαιριστές. Ο κόσμος πίσω της είναι τεράστιος.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button