Ερασιτέχνης

Νίκη στο “θρίλερ” με την Ολύμπια

Την πρόκριση στην επόμενη φάση πήρε ο Άρης έστω και αν…δυσκόλεψε μόνος του τον εαυτό του.

Μπορεί ο Άρης να έπαιζε χωρίς την βασική του playmaker, Μαίρη Καραβέλη αλλά αυτό φάνηκε να μην στάθηκε πρόβλημα στο πρώτο μέρος καθώς μετά το αρχικό 8-8 η ομάδα του Βαγγέλη Κουλακιώτη ”πάτησε γκάζι” και προηγήθηκε με 23-8(!) στα μέσα του δευτέρου δεκαλέπτου.

Με τον προπονητή του Άρη να δίνει χρόνο σε όλες τις παίκτριες η Ολύμπια μείωσε σε 26-20 1:35 για το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, οι κιτρινόμαυρες όμως είχαν και πάλι την απάντηση καθώς με ένα γρήγορο 6-0 ολοκλήρωσαν το πρώτο ημίχρονο όντας μπροστά στο σκορ με 32-20.

Στην συνέχεια η Ολύμπια άρχισε να ροκανίζει την διαφορά, κατάφερε να περάσει μπροστά με 43-44 8:01 για το τέλος του αγώνα.

Ο Άρης ανέκτησε το προβάδισμα με μεγάλο τρίποντο της Κωστανάκη (50-48) για να ακολουθήσουν δυο ισοπαλίες (50-50,52-52), με την Λουκία Βεντούρα να σκοράρει σε 1/2 βολές κάνοντας το 53-52 23.1 για το φινάλε το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button