Ποδόσφαιρο

Νίκιτς: «Περήφανοι εγώ και ο πατέρας μου, θέλω να αφήσω την σφραγίδα μου στον Άρη…»

Την δική του εκτίμηση για τη μέχρι στιγμής προετοιμασία της ομάδας, τα δύο πρώτα επίσημα ματς της σεζόν, αλλά και την αυριανή πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ, γνωστοποίησε στη σημερινή media day της ΠΑΕ Άρης, ο Μπράνισλαβ Νίκιτς.

Αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος μέσος:

Για την έναρξη του πρωταθλήματος:

Επιτέλους έφτασε και αυτή η ημέρα να ξεκινήσουμε. Μας έχει πάρει 3 μήνες προετοιμασίας. Ήταν καλό για εμάς, γιατί είχαμε τραυματισμούς. Εγώ και τα άλλα παιδιά, έχουμε γυρίσει και πανέτοιμοι περιμένουμε την πρώτη αναμέτρηση. Φέτος θα είναι η χρονιά που θα κάνουμε αυτό που έπρεπε εδώ και καιρό, γιατί αυτή η ομάδα δεν ανήκει σε αυτό το επίπεδο. Από αύριο θα δείξουμε μία εικόνα μαζί με τον κόσμο να αποδείξουμε ποιοι είμαστε. Εμείς ειμαστε σήμερα και αύριο, ο κόσμος και η φανέλα θα παραμείνουν.

Για τον αυριανό αντίπαλο:

Η ομάδα του Αιγινιακού είναι μία καλή ομάδα. Το σκορ του φιλικού δεν πρέπει να το κοιτάμε. Όπως έχουμε δηλώσει και έχουμε πει, όλα εξαρτώνται από εμάς. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει δεν θα έχουμε προβλήματα, ούτε αύριο, ούτε στα υπόλοιπα παιχνίδια. Με φουλ σοβαρότητα και πάθος, να τελειώσουμε θετικά τη σεζόν.

Για το πόσο σημαντικό είναι που φοράει τη φανέλα του Άρη:

Όπως είπα για εμένα, ο Άρης δεν είναι μία απλή ομάδα, γιατί έχω μία ιστορία. Έχω τον πατέρα μου, που άφησε το στίγμα του σε αυτή την ομάδα. Δύσκολα μπορώ να φτάσω σε αυτό το επίπεδο, αλλά αυτό που μπορώ να κάνω είναι να δώσω ότι έχω για να γυρίσουμε στη Σούπερ Λίγκα. Έκανα το επίσημο ντεμπούτο μου, είμαι πολύ περήφανος, τα αποτέλεσμα δεν ήταν το ιδανικό, αλλά για μένα ήταν μία πολύ σημαντική μέρα. Αυτή η ήττα μπορεί να γίνει ένα μάθημα για εμάς. Έχω μιλήσει με τον πατέρα μου μετά το ματς, είναι πού περήφανος. Θέλω να αφήσω τη δική μου σφραγίδα.

Για τον Αιγινιακό:

Θα είναι εντελώς άλλο παιχνίδι. Θα είναι και πρεμιέρα. Δεν ήταν η εικόνα της ομάδας αυτή, αύριο θα είμαστε αυτοί που πρέπει. Από το πρώτο λεπτό πολλοί σοβαροί, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα.

Για τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει φέτος η ομάδα:

Η ομάδα έχει ποιότητα, έχει καλούς ποδοσφαιριστές, μπορεί να παίζει άνετα στη Σούπερ Λίγκα. Το στοιχείο που πρέπει να έχουμε, είναι πάθος, θέληση και σοβαρότητα. Μαζί με την ποιότητα, θα έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα. Χρειαζόμαστε τον κόσμο, να στείλουμε μία εικόνα στις άλλες ομάδες, ποιοι είμαστε και το ότι ο κόσμος θα είναι δίπλα μας. Θα είναι αλλιώς να παίζει ο αντίπαλος με κόσμο εδώ και αλλιώς μπροστά σε 500 άτομα. Ο κάθε παίκτης στην ομάδα θα δώσει ότι έχει.

Για την εικόνα της ομάδας στο ματς με τον Πανιώνιο:

Ήταν το πρώτο επίσημο ματς που παίξαμε, πολλά νέα πρόσωπα. Πιο πολύ σεβασμό απ΄οτι έπρεπε στον Πανιώνιο και άγχος. Όμως, από το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ήμασταν πολύ καλοί. Σε κάθε ματς, να το έχουμε ως παράδειγμα για το πως πρέπει να παίζει η ομάδα. Με δύναμη, τρεξίματα και τσαμπουκά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button