Ποδόσφαιρο

Ντάγκρας: “Φαβορί ο Άρης για την άνοδο και λόγω ονόματος αλλά και λόγω ρόστερ»

O Δημήτρης Ντάγκρας, o 22χρονος επιθετικός που αποχώρησε την Τρίτη (29/08) από τον Άρη, μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης κι αναφέρθηκε στις εντυπώσεις που αποκόμισε από το σύντομο πέρασμά του από τους «κίτρινους», αλλά και στους λόγους που τον οδήγησαν στην έξοδο.

Αναλυτικά όσα είπε στο «Μετρόπολις»:

Για τους λόγους που αποχώρησε από τον Άρη: «Υπέγραψα στον Άρη επειδή είναι μεγάλη ομάδα. Ήρθα με τις μεγαλύτερες προσδοκίες υπογράφοντας συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Πριν συμφωνήσω με τον Άρη υπήρχε κουβέντα με τον Αστέρα Τρίπολης, οι οποίοι μου πρότειναν να πάω δανεικός τον πρώτο χρόνο. Μόλις μου είπαν από τον Άρη να πάω δανεικός, αρνήθηκα. Τους αντιπρότεινα εγώ να πάω δανεικός σε μια δική μου ομάδα, δεν βρέθηκε λύση και έτσι αποχώρησα».

Για τις εντυπώσεις του από τον Άρη: «Ο κ. Σπανός είναι πολύ καλός προπονητής, δουλεύει πάνω σε αυτά που χρειάζεται η ομάδα και δεν είχε πέρσι. Κυρίως σε ό,τι αφορά την πίεση. Γίνεται πολύ καλή δουλειά. Ο Άρης έχει μακράν το καλύτερο υλικό στη Β’ Εθνική. Υπάρχει και ο Παύλος Μυροφορίδης που ξέρει την κατηγορία. Τα πράγματα θα πάνε καλά πιστεύω. Κομβικό ρόλο θα παίξει το ξεκίνημα στην αρχή. Θα χρειαστεί και λίγο τύχη. Αν πάρει τα πρώτα αποτελέσματα μετά θα ρολάρει η ομάδα. Είναι σίγουρα το φαβορί για την άνοδο και λόγω ονόματος αλλά και λόγω ρόστερ».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button