Ποδόσφαιρο

«Ομάδα που ξέρει τι ζητάει ο Άρης φέτος, έχουν γίνει σωστές κινήσεις»

Ο Θεόδωρος Κάντας πρώην προπονητής τερματοφυλάκων του Άρη και νυν της Α.Ε.Λ φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio και στην εκπομπή «αθλητικό X-PRESS».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για το φιλικό της Κυριακής και το πώς είδε τον Άρη είπε:

Ο Άρης έδειξε μια ομάδα μεστωμένη που ξέρει τι ζητάει. Δεν θα πρέπει να πάρουν όμως τα μυαλά αέρα και του κόσμου και των παικτών, γιατί η Λάρισα έπαιζε αμυντικά προχθές προς δοκιμή του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό. Χωρίς να αναιρεί αυτό την προσπάθεια του Άρη, έδειξε πάρα πολύ καλή ομάδα με μόνο ελάττωμα που θα πρέπει να διορθώσουν κατά την άποψη μου και αυτό ήταν το κομμάτι του σκοραρίσματος.

Για τον Παύλο Μυροφορίδη είπε:

Είναι καλός γνώστης της Β’ εθνικής ο Μυροφορίδης, άμα κερδίσεις τα 10 πρώτα παιχνίδια στην Football League τότε είσαι σε καλό δρόμο για να πάρεις την άνοδο.

Ενώ συμπλήρωσε για τον Άρη ότι:

Έχουν γίνει όλες οι σωστές κινήσεις στον Άρη φέτος, η ομάδα είναι πολύ διαφορετική από πέρσι, φέτος είναι στον σωστό δρόμο. Είναι ξεκάθαρο φαβορί ο Άρης δεν το συζητάω.

Για το ποιες ομάδες θεωρεί φαβορί εκτός του μπάσκετ:

Φαβορί επίσης για την άνοδο θεωρώ πως είναι τα  Τρίκαλα που  είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα σαν ρόστερ, το λέω επειδή την έχω δει , ο Ο.Φ.Η, ο Απόλλων Πόντου και η Δόξα Δράμας.

Για τον Σωκράτη Διούδη είπε:

Τον πιστέψαμε πολύ τον Διούδη με τον Μάκη Κατσαβάκη και του δώσαμε την ευκαιρία  να αγωνιστεί βασικός μόλις στα 18 του και μας βγήκε «λαχείο», είναι πάρα πολύ καλός παίκτης και αξιόλογος τερματοφύλακας , δεν είναι τυχαίο που πέρσι ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Άρη αν όχι ο καλύτερος.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button