Ποδόσφαιρο

Ο ΓΓA στο περίπτερο του Yellow Radio: «Σας αξίζουν συγχαρητήρια, συνεχίστε την δύσκολη αποστολή σας»

Το περίπτερο του Yellow Radio 92,8 στην SPORTEXPO 2018 επισκέφτηκε κατά την διάρκεια της Έκθεσης ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, συνοδευόμενος από τον νομικό σύμβουλο της ΓΓΑ Αλέξη Αδαμίδη.

Στην όμορφη αυτή «κιτρινόμαυρη» γωνιά που λάμπει πραγματικά στην SPORTEXPO τους υποδέχθηκε η Ελένη Γρηγοράκη, η οποία περιέγραψε την φιλοσοφία, τους στόχους και την δύσκολη αποστολή για την σωστή ενημέρωση που έχει αναλάβει ο ραδιοφωνικός σταθμός σε συνδυασμό με την μεγάλη εθελοντική προσπάθεια που υπάρχει, όπως και τα άλματα που έχει πραγματοποιήσει σε διάστημα των μόλις τεσσάρων χρόνων που βρίσκεται στον… αέρα!

Ο κ. Συναδινός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την προσπάθεια που κάνει το Yellow Radio, ενώ απένειμε τα εύσημα σε όλο το ανθρώπινο δυναμικό που δίνει πνοή στο ραδιοφωνικό σταθμό.

Μάλιστα τόνισε χαρακτηριστικά ότι:

Σας αξίζουν συγχαρητήρια, συνεχίστε με την ίδια θέρμη την δύσκολη αποστολή σας, κρατώντας υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους ακροατές. Σε τέτοιες εποχές κάθε προσφορά αθλητικών ιδεών είναι πολύτιμη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button