Βόλεϊ

Ο επίλογος ενός εγκλήματος: Οριστικά στο τοπικό το βόλεϊ του Άρη

Ο επίλογος της παρουσίας του βόλεϊ του Άρη στην Α2 των ανδρών γράφτηκε σήμερα στο Αιγίνιο, όπου οι κιτρινόμαυροι ήθελαν επικράτηση της τοπικής νίκης με καθαρό σκορ επί του Παναθηναικού.

Ένα…δώρο περίμενε ο πετοσφαιρικός Άρης από την Νίκη Αιγινίου για να παραμείνει στην Α2 κατηγορία και να γλιτώσει τον ολοκληρωτικό διασυρμό του τοπικού, καθώς σε περίπτωση υποβιβασμού του Παναθηναιικού η ομάδα θα παρέμενε στην κατηγορία.

Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη, οι πράσινοι κέρδισαν με 1-3 στο Αιγίνιο και είναι και μαθηματικά στην volleyleague της επόμενης σεζόν.

Αυτός είναι ο επίλογος σε μια σεζόν πλήρους εξευτελισμού της ομάδας, με προπονητές να φεύγουν δίχως εξήγηση, με τον Άρη να παραμένει ουσιαστικά χωρίς προπονητή για δύο μήνες, με την καλύτερη μεταγραφή της ομάδας να μην παίζει ποτέ, με όλη την βασική εξάδα να αποχωρεί και τον στόχο της ανόδου να γίνεται…υποβιβασμός.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button