Γενικά

Ο Christiano Ronaldo δεν είναι ο ιδιοκτήτης της Bugatti La Voiture Noire

Εκπρόσωπος του διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστή διέψευσε τις φήμες των τελευταίων ημερών.

Τον τελευταίο καιρό αρκετά δημοσιεύματα στον αυτοκινητιστικό τύπο έδειχναν τον Christiano Ronaldo ως τον μυστικό αγοραστή της μοναδικής Bugatti La Voiture Noire, όμως με δήλωση του στο TMZ, ο εκπρόσωπος του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες.

Ronaldo

Ο Πορτογάλος που θεωρείται ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, είναι γνωστός για την εντυπωσιακή συλλογή αυτοκινήτων που διαθέτει, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τις Bugatti Chiron και Veyron.

Η Bugatti La Voiture Noire παρουσιάστηκε στην Έκθεση Γενεύης και είναι το ακριβότερο καινούριο αυτοκίνητο όλων των εποχών με τιμή 16,7 εκατομμυρίων ευρώ. Το υπεραυτοκίνητο χρησιμοποιεί τον κινητήρα W16 8,0 λίτρων που γνωρίζουμε από τις Chiron και Divo, με απόδοση 1.500 PS και 163,1 kgm ροπής.

Bugatti

Σύμφωνα με την Bugatti, το όχημα που παρουσιάστηκε στην Έκθεση Γενεύης δεν ήταν λειτουργικό, καθώς η La Voiture Noire χρειάζεται ακόμα 2 χρόνια εξέλιξης πριν βγει στους δρόμους.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, ο CEO της Bugatti, Stephan Winkelmann είχε ανακοινώσει πως το αυτοκίνητο βρήκε ήδη αγοραστή όμως δεν αποκάλυψε την ταυτότητά του. Πληροφορίες κάνουν λόγο για μυστική δημοπρασία στην οποία είχαν δικαίωμα συμμετοχής μόνο οι καλύτεροι πελάτες της Bugatti. Αρχικά υπήρχε έντονη φημολογία γύρω από το όνομα του Γερμανού επιχειρηματία Ferdinand Piech (πρώην αφεντικό του VW Group) όμως κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της πανάκριβης La Voiture Noire.

Σε δήλωσή του στο Instagram, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Bugatti, Tim Bravo δήλωσε πως δέχεται καταιγισμό ερωτήσεων από δημοσιογράφους οι οποίοι ήθελαν να μάθουν αν ο Christiano Ronaldo ήταν ο ιδιοκτήτης του μοντέλου, όμως εκείνος αρνήθηκε να σχολιάσει, να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει οποιαδήποτε φήμη εμπλέκει πελάτες της Bugatti.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button