Μπάσκετ

Παναρειανό προσκλητήριο από την ΚΑΕ: “Η ομάδα μας, έχει περισσότερο από ποτέ ανάγκη τον καθένα από εμάς, δεν περισσεύει κανείς”

Ανακοίνωση στην οποία τοποθετήθηκε για όσα συνέβησαν από όταν ανέλαβε μέχρι και σήμερα εξέδωσε η ΚΑΕ Άρης προσκαλώντας παράλληλα όλο τον κόσμο του Άρη να βοηθήσει για την συνέχεια

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ:

“Σήμερα (31/12) συνεδρίασε εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΑΕ ΑΡΗΣ και παρουσία του Δημήτρη Γουλιέλμου, ομόφωνα κατέληξε στα εξής:

Τον Μάρτιο του 2018 άλλαξε το Διοικητικό Συμβούλιο και η μετοχική σύνθεση στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Παραλάβαμε κλειστά γραφεία, υπαλλήλους σε επίσχεση εργασίας, επειδή ήταν για πολλούς μήνες απλήρωτοι, αθλητές όλους τελείως απλήρωτους, προπονητές και προπονητικό τιμ, επίσης τελείως απλήρωτους. Κανένας προμηθευτής δεν συνεργαζόταν με την ομάδα, διότι δεν μπορούσε να πληρώσει το παραμικρό και το σύνολο της οικογένειας του μπασκετικού ΑΡΗ βρισκόταν σε απόγνωση.

Η ομάδα ήταν στη ζώνη του υποβιβασμού. Από εκείνο το χρονικό σημείο και μετά όλο το Διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ ΑΡΗΣ και ο Δημήτρης Γουλιέλμος, κάναμε τα γραφεία της ομάδας στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο σπίτι μας, προσφέραμε ό,τι είχαμε, αφήσαμε τις οικογένειές μας πίσω και ζούμε όλοι μαζί το όνειρο και ταυτόχρονα το όραμα του νέου ΑΡΗ. Με άμεσες κινήσεις καταφέραμε αυτό που τότε δεν πίστευε κανείς, δηλαδή να σωθεί η ομάδα και ταυτόχρονα να ανακάμψει.

Μέσα στο καλοκαίρι και ενώ υπήρχαν 7 ban (απαγορευτικά μεταγραφών από τη FIBA), διοίκηση και προπονητές ‘χτίσαμε’ ένα αξιόμαχο αγωνιστικό σύνολο μέσα από διαρκή αμφισβήτηση, σχετικά με το αν θα πληρώσει ποτέ αυτός ο ΑΡΗΣ και σχετικά με το εάν θα καταφέρει να παίξει στο φετινό πρωτάθλημα, αφού εκκρεμούσαν πολλές ακόμα οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας, οι οποίες καθημερινά δημιουργούσαν νέα προβλήματα.

Μέσα σ’ αυτό το χρονικό διάστημα και έως σήμερα, πληρώσαμε ποσό περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ, διακανονίσαμε και ‘κουρέψαμε’ απαιτήσεις προμηθευτών και αθλητών, οι οποίοι είναι γύρω στους 150, ενώ εκκρεμούν κάποιες περιπτώσεις ακόμη. Διαχειριζόμαστε και εξυπηρετούμε τα υπόλοιπα ποσά του Άρθρου 99, εξυπηρετούμε τις υποχρεώσεις προς Εφορία και Ι.Κ.Α. και σήμερα η ομάδα μας είναι η πιο καλοπληρωμένη απ’ όλες όσες ανταγωνίζεται στην Α1.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, συνεχίζουμε να στηρίζουμε τους παίκτες μας, ενώ έχουμε το πολυπληθέστερο προπονητικό τιμ στην Α1. Δυστυχώς τα αγωνιστικά αποτελέσματα δεν μας έχουν επιβεβαιώσει μέχρι σήμερα.

Επίσης, απευθυνθήκαμε σε όλους τους ιστορικούς Αρειανούς και ζητήσαμε τη συμπόρευση ή ακόμα και την υποστήριξή τους και τη συμπαράστασή τους σε κάθε επίπεδο, δηλαδή διοικητικό, οικονομικό, οργανωτικό ή και όποιο άλλο μπορεί ο καθένας. Δυστυχώς τα αποτελέσματα ήταν πραγματικά πολύ φτωχά. Είναι αυτονόητο ότι η Διοίκηση και ο Μεγαλομέτοχος, επιθυμούμε και εμείς ως απλοί Αρειανοί, αλλά και ως άνθρωποι που έχουμε αφιερώσει τη ζωή μας στο σκοπό αυτό, να κερδίζουμε το κάθε ματς. Κι εμείς ίσως να το θέλουμε παραπάνω από τον καθένα.

Σήμερα στη δύσκολη αυτή στιγμή, απευθύνουμε και πάλι ΠΑΝΑΡΕΙΑΝΟ προσκλητήριο σε όλους όσοι θέλουν να προσφέρουν και σε όλους όσοι πραγματικά και άδολα αγαπούν την ομάδα. Η ομάδα δυστυχώς, φέτος έχει πουλήσει τα λιγότερα εισιτήρια διαρκείας των τελευταίων 25 ετών, ενώ έχει σημαντικά λιγότερα εισιτήρια απ’ αυτά που είχε τα προηγούμενα χρόνια.

Και η ομάδα μας, έχει περισσότερο από ποτέ ανάγκη τον καθένα από εμάς. Για μια ακόμη φορά λοιπόν όλοι πρέπει να είμαστε εδώ. Δεν περισσεύει κανείς. Η οικογένειά μας έχει ανοιχτή την αγκαλιά της και περιμένει τους Αρειανούς κοντά της”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button