Ποδόσφαιρο

Παντζιαράς: “Ο Άρης έκανε περήφανους τους φιλάθλους του, η συνέχεια στα πόδια των ποδοσφαιριστών”

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Άρη, Γιώργος Παντζιαράς, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “VAMOS ARIS”.

Παρακάτω αναλυτικά όσα είπε στον Νίκο Οικονόμου:

-Για το γυναικείο ποδόσφαιρο:

Είμαι προπονητής τερματοφυλάκων στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Ελπίζω να πάρουμε το πρωτάθλημα φέτος. Πέρυσι μας το στέρησαν.

-Για το πως έχασαν πέρυσι το πρωτάθλημα:

Πέρυσι πήγαμε πολύ καλά και φέτος στα 12 παιχνίδια έχουμε δεχθεί μόνο τέσσερα γκολ. Παίζαμε ένα παιχνίδι στα Τρίκαλα και μας έβαλαν έναν διαιτητή από την Καρδίτσα η οποία ήταν άμεσα ενδιαφέρουσα για το πρωτάθλημα.

-Για το χθεσινό ντέρμπι:

Για να είμαι ειλικρινής νομίζω ότι έκανε υπερήφανους τους φιλάθλους τους. Έδειξε ότι δεν έχει να στερηθεί τίποτα από τις μεγαλύτερες ομάδες. Κοίταξε το παιχνίδι στα ίσια. Έκανε πολύ καλό ροτέισον ο προπονητής της ομάδας. Αν είχαμε και λίγη τύχη, δικαιούμαστε να πάρουμε τη νίκη.

-Για το πως βλέπει τον Άρη τώρα:

Μετά από μία κακή τετραετία νομίζω ότι ο Άρης φέτος ξεκίνησε πάρα πολύ καλά και άφησε έναν ενθουσιασμό στον κόσμο. Μετά έκανε μία κοιλιά αλλά με τον κ. Παντελίδη και την μεταγραφική περίοδο του Δεκεμβρίου νομίζω, ότι η ομάδα θα αλλάξει κατά πολύ. Παίζει ουσιαστικό ποδόσφαιρο και ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο, Νομίζω ότι με λίγη τύχη θα βγούμε στην Ευρώπη. Σιγά σιγά να κάνουμε το σκαλοπάτι και από του χρόνου να ζητάμε κάτι περισσότερο.

-Για το ποιους ξεχώρισε κυρίως από τις καινούριες μεταγραφές:

Δεν θα αναφερθώ σε παίκτες που ήρθαν αλλά στον τερματοφύλακα, γιατί είναι μία θέση που γνωρίζω πολύ καλά. Νομίζω ότι είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας. Συνεχίζει την καλή πορεία που έχει ο Άρης στο θέμα του γκολ ποστ. Νομίζω ότι υπάρχει εμπιστοσύνη από τους αμυντικούς και παίζουν πολύ πιο άνετα, γιατί ξέρουν ότι πίσω τους υπάρχει ένας τερματοφύλακας που θα διορθώσει το λάθος τους.

-Για την δυσκολία του χθεσινού γκολ:

Πιστεύω ότι όπως εξελίχθηκε η φάση, μάλλον δεν περίμενε το σουτ από μακριά ο Κουέστα και εκτός από αυτό είχε άλλους δύο τρεις παίκτες μπροστά του και είδε την τελευταία στιγμή το σουτ. Λίγο άργησε να πέσει. Δεν φέρει ευθύνη. Μακάρι να συνεχίσει να πηγαίνει έτσι καλά και νομίζω ότι θα μας δώσει και άλλους βαθμούς.

-Για το αν περίμενε ότι θα πάει έτσι ο Κουέστα από την αρχή:

Όταν τον είδα σε ένα παιχνίδι είχα την αίσθηση ότι αυτό το παιδί θα μας δώσει πολλούς βαθμούς και θα υπάρχει εμπιστοσύνη. Έχει και σωματικά προσόντα φυσικά. Ο Άρης βρήκε έναν άσσο στην ομάδα.

-Για τον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο:

Σίγουρα είναι μία θέση που δύσκολα αλλάζεις ποδοσφαιριστή. Πρέπει να έχεις συνέχεια παιχνίδια. Σε ένα παιχνίδι που έπαιξε ο Αναγνωστόπουλος όταν δεν έχεις συνεχόμενα παιχνίδια είναι δύσκολο. Αλλά ακούω πολύ καλά λόγια και ότι γίνεται πολύ σωστή δουλειά. Αν χρειαστεί θα βοηθήσει και αυτός την ομάδα.

-Για το παιχνίδι που ακολουθεί με την Α.Ε.Κ:

Νομίζω το χθεσινό παιχνίδι θα μας φέρει κακό. Γιατί όλες οι υπόλοιπες ομάδες ερχόμενες στο Κλεάνθης Βικελίδης θα υπολογίζουν πολύ την ομάδα. Θα έρθουν σφιγμένες για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα από την ομάδα του Άρη.

-Για τον κόσμο που είναι στο πλευρό της ομάδας:

Ο κόσμος του Άρη ήταν διχασμένος με αυτή την κακή εξαετία και έδειξε ότι είναι στο πλευρό της ομάδας γιατί περιμένει και θέλει διακρίσεις. Όταν κάνω συζητήσεις με τον κόσμο θυμόμαστε το κύπελλο του 1970 και είναι κρίμα να μην έχουμε νεότερες κατακτήσεις για να θυμούνται και οι νεότεροι. Ο κόσμος διψάει για διακρίσεις. Η φετινή χρονιά θα είναι η αρχή για μια καλή συνέχεια.

-Για τον Παντελίδη:

Είναι ένας άνθρωπος που ξέρει το ελληνικό ποδόσφαιρο και την νοοτροπία. Πιστεύω ότι και η διοίκηση κάνει ό,τι τους συμβουλέψει ο προπονητής. Η συνέχεια είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών.

-Για το πως ήρθε στον Άρη:

Η πρώτη ομάδα ήταν ο κ. Μπέλλης του Π.Α.Ο.Κ που με είδα και έπαιζα στον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο. Μου είπε ότι του άρεσα πολύ. Για να είμαι ειλικρινής κατέληξα στον Άρη γιατί υπήρχε οικονομική διαφορά ανάμεσα σε Άρη ΑΠΟΕΛ και Π.Α.Ο.Κ. Δεν το μετάνιωσα που τελικά ήρθα στον Άρη. Έγινα γνωστός στο πανελλήνιο με την φανέλα του Άρη. Είμαι πολύ ευγνώμων.

-Για τις 17 νίκες σερί του Άρη:

Υπήρχε πολύ καλή ομοιογένεια και ήμασταν πολλά χρόνια μαζί οι ποδοσφαιριστές. Κάναμε μία φανταστική πορεία και μείναμε αήττητοι για 17 χρόνια. Μακάρι τα νέα παιδιά να αποκτήσουν τα καλά που κερδίσαμε εμείς από την ομάδα.

-Για το πόσα πέναλτι έπιασε:

Δύο έπιασα με το Αιγάλεω , δύο με τον Ηρακλή και δύο με τον Παναθηναϊκό. Τα πέναλτι με τον Παναθηναϊκό δεν τα ξεχνάω με τίποτα. Μετά το ματς για να πάω στο σπίτι μου ήμουν στους ώμους του κόσμου. Μακάρι να τα ζήσουν οι νέοι ποδοσφαιριστές αυτά που έζησα στον Άρη. Είμαστε δίπλα στην ομάδα και πάντα στη διάθεση της.

-Για το τι θα έλεγε στους παίκτες του Άρη:

Να συνεχίσουν να ακούνε τον προπονητή και να αρχίσουν να μαθαίνουν την ιστορία του Άρη όσο μπορούν. Τα παλιά είναι ένα σκαλοπάτι για να πάμε ακόμη πιο πάνω.

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button