Ποδόσφαιρο

Πειθαρχημενος, σοβαρός αφήνει αισιόδοξα μηνύματα!

Δεύτερο δείγμα θετικό για το νέο Άρη απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο. Οι παίκτες του Πάκο Ερερα νίκησαν στο χθεσινό φιλικό αφήνοντας καλές εντυπώσεις και αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια.

Τι και αν η Ντε Γρααφσαπ αρχίζει σε 10 ημέρες τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στην πρώτη κατηγορία του Ολλανδικού πρωταθλήματος..

Τι και αν ο Άρης είναι μια νέα ομάδα με πολλούς νέους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν κλείσει ακόμη ένα μήνα μαζί.

Ο Πάκο Ερερα και οι συνεργάτες με τη δουλειά που κάνουν κατάφεραν να παρουσιάσουν ένα αποτελεσματικό σύνολο που άφησε αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια, καθώς η ομάδα διαθέτει πολλές προοπτικές ανάπτυξης.

Ο Άρης  παρουσιάστηκε σοβαρός και πειθαρχημένος απέναντι στην Ολλανδική ομάδα με τον Πάκο Ερερα να εκφράζει την ικανοποίησή του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Για άλλη μια φορά ο Ισπανός προπονητής εμπιστεύτηκε την “περσινή” άμυνα με τον Καντιμοιρη να είναι κάτω από τα δοκάρια. Τζανακακης, Βαλεριανος, Σοουζα, Δεληζηση αλλά και Ιντζογλου στο χώρο του κέντρου συνέθεταν την αμυντική γραμμή της ομάδος. Η επιλογή αυτή του Πάκο Ερερα δικαιώνει έμμεσα και τον Δημήτρη Σπανό, που είχε δημιουργήσει μια καλή άμυνα. Από εκεί και πέρα αγωνίστηκαν οι νεαποκτηθεντες Μπάσα, Κολασο, Ντιγκινι και Ναζλιδης. Ο Άρης ευτύχησε να προηγηθεί με σουτ του Κολασο ενώ έχασε και πεναλντι με τον Θωμά Ναζλιδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πάκο Ερερα προχώρησε σε πολλές αλλαγές. Παρολαυτα η ομάδα δεν εχασε τη συνοχη της και ήταν αποτελεσματική απέναντι σε έναν αντίπαλο που σε 10 ημέρες ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις. Μάλιστα ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος ήταν ιδιαίτερα δραστήριος και απείλησε την αντίπαλη άμυνα.

Υ.Γ 1 Γλυκός πονοκέφαλος για τον προπόνητη του Άρη που έχει τρεις ισαξιους τερματοφύλακες. Στο Β ημίχρονο ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος δήλωσε ηχηρό παρών με τις αποκρούσεις του.

Υ.Γ2 Ο Βαλεριανος θα αποτελέσει εγγύηση στην αριστερή πλευρά και στη Super league. Δεν είναι τυχαίο που ο ίδιος ο Βαλβέρδε εισηγήθηκε θετικά για τον νεαρό αριστερό μπακ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button