ΕρασιτέχνηςΠοδόσφαιρο

Πλήθος κόσμου στην κοπή πίτας των ακαδημιών ποδοσφαίρου του ΑΡΗ (photos)

Η κοπή πίτας των ακαδημιών ποδοσφαίρου του ΑΡΗ για το 2019 ήταν ιδιαίτερα πολυπληθής, με το μέλλον του ΑΡΗ και τους γονείς του και όχι μόνο, να δίνουν το παρών στην εκδήλωση.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον Πάτερ Γαβριήλ να ευλογεί την πίτα και τους αθλητές του ΑΡΗ, ενώ στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο υπεύθυνος τον ακαδημιών Δημήτρης Καραμανλής.

Στην συνέχεια βγήκαν αρκετές αναμνηστικές φωτογραφίες με τους ανθρώπους του ερασιτέχνη αλλά και τους “μεγάλους” ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, Κουέστα, Αναγνωστόπουλου και Ντιγκινί, να μην χαλάνε χατήρι στους “μικρότερους” αθλητές και να βγαίνουν αρκετές φωτογραφίες μαζί τους, ενώ το παρών έδωσε και ο γενικός αρχηγός της ανδρικής ομάδας Γιώργος Κολτσίδας.

Από τον πολιτικό κόσμο το παρών έδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος του Δήμου της Θεσσαλονίκης, Πέτρος Λεκάκης.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Δημήτρης Καραμανλής δήλωσε στον Πάνο Τσίκαλα πως “σήμερα ήταν μια ιδιαίτερη μέρα η κοπή της πίτας των ακαδημιών του ΑΡΗ, μας τίμησαν με την παρουσία τους τρείς παίχτες από την ανδρική ομάδα, ήταν πολύς ο κόσμος και είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος και ευχαριστώ όλους τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα τελευταία χρόνια φέρνοντας τα παιδιά τους σε εμάς.”

Κλείνοντας ο Δ. Καραμαλνής ευχήθηκε “καλή χρόνια σε όλους, όπως και στην ανδρική ομάδα με μια έξοδο στα Ευρωπαϊκά σαλόνια.”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button