ΑπόψειςΜπάσκετ

Ποιος είναι ο σωτήρας του ΑΡΗ;

Σωτήρας του Αρη η οποιαδήποτε τουρκική εταιρεία που θέλει να διαφημιστεί μέσω του “κιτρινόμαυροι” brandname; Και, προς θεού, δεν έχει να κάνει με την καταγωγή της εταιρείας, να συνεννοούμαστε.

Αλλά σωτήρας του Άρη η οποιαδήποτε εταιρεία που ίσως καταλήξει σε συμφωνία χορηγίας, προφανώς με ανταλλάγματα που θα τη συμφέρουν; Σωτήρας του Άρη ο οποιοσδήποτε μεσολαβητής, που σίγουρα δεν καταναλώνει ενέργεια, χρόνο και κάποια χρήματα για την… ψυχή της μητέρας του; Όχι βέβαια!

Το κλίμα αμφισβήτησης που περιβάλλει τις πληροφορίες για επικείμενες συμφωνίες που θα βοηθήσουν την ΚΑΕ να ανασάνει οικονομικά, είναι απόλυτα κατανοητό. Ελπίζω απλά να είναι και διαχειρίσιμο από την πλευρά του Νίκου Λάσκαρη, ο οποίος σε συνεργασία με τον αδελφό του έχουν αναλάβει αποκλειστικά την πορεία του συγκεκριμένου deal. Γιατί υπάρχουν και άλλες δύο περιπτώσεις χορηγιών σε φάση διαπραγμάτευσης, τις οποίες χειρίζεται το τμήμα marketing και αφορούν μικρότερης εμβέλειας ποσά, αλλά σεβαστά για τις περιστάσεις της ΚΑΕ.

Αναμφίβολα, αυτός που “καίγεται” περισσότερο να καταλήξουν αισίως οι όποιες διαπραγματεύσεις, είναι ο ίδιος ο Λάσκαρης. Επειδή ακριβώς είναι αυτός που θα υποστεί τη μεγαλύτερη βλάβη αν τελικά η ΚΑΕ δε βρει σοβαρά έσοδα για να καλύψει τις πολλές υποχρεώσεις της. Και μαζί του θα υποστεί μεγάλη βλάβη ο Αρης. Για τους δικούς του λόγους χειρίζεται προσωπικά την υπόθεση με τους Τούρκους, αφήνοντας εκτός όλους τους συνεργάτες του, πλην του αδελφού του, Μάνου Λάσκαρη. Το τι ισχύει ακριβώς δεν το γνωρίζει κανείς εκτός από τον ίδιο. Για το καλό της ομάδας θα πρέπει αυτή η ιστορία να κλείσει θετικά και να κλείσει σύντομα.

Αλλά ο κάθε φίλαθλος θα πρέπει να αναλογιστεί κάτι διαφορετικό, κάτι που μπορεί να απαντήσει στο ερώτημα: ποιος είναι ο σωτήρας του Αρη; Σκεφτείτε παρακαλώ το παρακάτω, εφικτό κατά την άποψή μου, σενάριο. Από το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι και μέχρι το τέλος της σεζόν, μεσολαβούν -με πολύ μετρημένες προβλέψεις- γύρω στα 20 παιχνίδια στο Nick Galis Hall, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αφαιρώντας τα 1.500 εισιτήρια διαρκείας (μπορεί να είναι και λιγότερα) και θεωρώντας αδύνατο να γίνει sold out σε οποιοδήποτε ματς, υπολογίστε 3.000 κόσμο που θα πηγαίνει στο γήπεδο και θα πληρώνει εισιτήριο μέσης αξίας 15 ευρώ. Είναι 45.000 ευρώ έσοδα για κάθε παιχνίδι, είναι 900.000 ευρώ για την υπόλοιπη σεζόν!

Το αντιλαμβάνεστε; Σχεδόν ένα εκατομμύριο επιπλέον στο ταμείο της ΚΑΕ. Με αυτό το ποσό κλείνει όλες τις προσφυγές από πέρυσι και καλύπτει και οφειλόμενα που ακόμη δεν έχουν οδηγηθεί σε προσφυγή στα δικαστήρια. Εχετε βρει την απάντηση στο ερώτημα; Ο σωτήρας του Αρη είστε εσείς, ο κόσμος του Αρη. Βγάλτε από το μυαλό σας τον αρνητισμό που μπορεί να έχουν δημιουργήσει οι όποιοι χειρισμοί του Λάσκαρη. Μην επιτρέπετε σε οποιεσδήποτε πηγές -κυρίως από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης- να σας αποτρέπουν από το να πάτε στο γήπεδο.

Ο ερχομός του Παναγιώτη Γιαννάκη είναι η εκπλήρωση των προσδοκιών πολλών Αρειανών. Ενας μεγάλος θρύλος του παρελθόντος επέστρεψε, έχοντας μαζί του τεράστια εμπειρία και αυτοπεποίθηση στην αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων. Το έχω ξαναγράψει, ότι δεν υπάρχει πιο ευνοϊκή συγκυρία από την παρουσία του Γιαννάκη τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή στο μπάσκετ του Αρη. Πώς είναι δυνατό ο κόσμος του Αρη να “πετάει στα σκουπίδια” τη μεγάλη ευκαιρία να γίνει πρωταγωνιστής, μαζί με το ίνδαλμά του, στην επιχείρηση επιβίωσης -από οικονομικής άποψης- της ομάδας;

Τέλος, για τους Νίκο και Μάνο Λάσκαρη μια υπενθύμιση που εύχομαι να είναι αχρείαστη. Αξιοποιείστε τον άνθρωπο που ορθά επιλέξατε να είναι προπονητής -και όχι μόνο- στην ομάδα. Ακούστε τον, συμβουλευτείτε τον, στηρίξτε τον με κάθε τρόπο. Εχει 46 χρόνια στο μπάσκετ και έχετε μόλις δυόμισι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button