Ποδόσφαιρο

Προβλημάτισε ο Άρης, ισόπαλος (0-0) με Ολ. Βόλου

Ο Άρης για άλλη μια φορά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και έμεινε στο 0-0 στον φιλικό αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Μετά από οκτώ περίπου μήνες επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο ο Μενέντεθ, το νέο μέλος των “κιτρινόμαυρων” ο Αμπού Μπα έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του ενώ και σήμερα ο Μπρούνο Γκάμα εντυπωσίασε.

Πρώτο ημίχρονο με πολλές δοκιμές

Στο πρώτο ημίχρονο έγιναν δοκιμές από τον Τόλη Τερζή με Κουέστα κάτω από τα δοκάρια και τους Σόουζα Μπαγκαλιάνη στα στόπερ. Στην μεσαία γραμμή αγωνίστηκαν οι Μπάσα και Αμπού Μπα, αριστερό εξτρέμ ο Μπακούστης και στα δεξιά ο Γκάμα, στο “δέκα” ο Ντουάρτε ενώ στην κορυφή μπήκε ο Τόνσο.

Σε αυτά τα πρώτα 45 λεπτά ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν πιο επικίνδυνος και με περισσότερες ευκαιρίες. Από τον Άρη ξεχώρησαν ο Μπρούνο Γκάμα που δείχνει συνεχώς πως ανεβάζει ρυθμούς καθώς από τα δικά του πόδια ξεκίνησαν σχεδόν όλες οι “επικύνδυνες” φάσεις για τους κιτρινόμαυρους. Θετικά δείγματα από τον Αμπού Μπα με τα τρεξίματα στην μεσαία γραμμή αλλά και ο Ντουάρτε με δύο καλές κινήσεις με αρνητικό όμως την έλλειψη σταθερότητας.

Η πρώτη τελική φάση για τον Άρη ήρθε στο 14′ με τον Μπακούτση, το σουτ όμως πέρασε άουτ. Μετά από 20 περίπου λεπτά, στο 33′ μια πολύ όμορφη συνεργασία των Γκάμα και Τόνσο με σουτ του τελευταίου αλλά για λίγο η μπάλα άουτ. Μια ακόμα καλή φάση για τον Πορτογάλο στο 35′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ αλλά οι φιλοξενούμενοι έδιωξαν σε κόρνερ. Το ημίχρονο έκλεισε με το λάθος του Ντουάρτε στο 45′, πήρε την μπάλα ο Ράντι αλλά ευτυχώς η μπάλα πέρασε άουτ.

Δεύτερο ημίχρονο με “βασικούς” αλλά και πάλι το γκολ δεν ήρθε!

Εκτός των Χούλιαν Κουέστα και Μπρούνο Γκάμα, οι υπόλοιποι παίκτες βγήκαν ως αλλαγές και επέστρεψαν οι..”βασικοί” για τον Άρη. Βέλεθ και Δεληζήσης στην άμυνα, αριστερό μπακ ο Μενέντεθ και στα δεξιά ο Σούντγκρεν. Στα χαφ μπήκαν οι Ματίγια και Σάσα, στα αριστερά ο Λάρσον, δεξιά ο Μαντσίνι, στην κορυφή ο Ντιγκινί ενώ πίσω του πήγε ο Γκάμα.

Αν και η ομάδα μπήκε εμφανώς πιο δυναμικά στο ματς με περισσότερες χαμένες ευκαιρίες, το πρόβλημα το γκολ επανήλθε με τους παίκτες του Άρη να μην μπορούν να σκοράρουν.

Καλή φάση για τον Άρη μια κεφαλιά του Ντιγκινί στο 51′ την οποία έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων. Πέντε λεπτά μετά στο 56′ ένα καλό σουτ του Σάσα αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 63′ ένα επίσης καλό σουτ από τον Μαντσίνι αλλά και πάλι άουτ. Οι καλές ευκαιρίες για τον Άρη “σταμάτησαν” στο 80′ με ένα σουτ και πάλι του Ντιγκινί αλλά ο τερματοφύλακας του Ολ. Βόλου έδιωξε σε κόρνερ.

ΑΡΗΣ (Τ. Τερζής): Κουέστα, Σόουζα (45΄Δεληζήσης), Μπαγκαλιάνης (45΄Βέλεθ), Τσαγκαλίδης (45΄Μενέντεθ), Κωνσταντινίδης (45΄Σούντγκρεν), Μπάσα (45΄Ματίγια), Αμπού Μπα (45΄Σάσα), Μπρούνο Γκάμα (56΄Μαρτίνες), Ντουάρτε (45΄Μαντσίνι), Μπακούτσης (45΄Λάρσον), Τόνσο (45΄Ντιγκινί).

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button