Μπάσκετ

Προσφυγή κατά του Πετσάρσκι η Παρτιζάν

Ο Μάρκο Πετσάρσκι δύσκολα θα αποτελέσει παίχτης του Άρη με την ομάδα της Σερβίας να καταθέτει προσφυγή διεκδικώντας τα δικαιώματά του παίχτη, ο οποίος δηλώνει ελεύθερος.

Ο νεαρός φόργουορντ/σέντερ είχε συμφωνήσει προφορικά με τον Άρη αλλά το deal φαίνεται πως “χαλάει” και δεν θα προχωρήσει. Σύμφωνα με τους Σέρβους, ο παίχτης δηλώνει ελεύθερος αλλά η Παρτιζάν έχει άλλη άποψη καταθέτοντας προσφυγή στο δευτεροβάθμιο όργανο της αθλητικής δικαιοσύνης της Σερβίας με σκοπό να διεκδικήσει μέχρι τέλους τα δικαιώματα του παίχτη.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sportske.net, η Παρτιζάν κατέθεσε ένσταση την τελευταία μέρα της διορίας με σκοπό να εξασφαλίσει τουλάχιστον το ποσό που διέθεσε για να φέρει τον Πετσάρσκι από τη Μπάγερν.

Οι Σέρβοι γράφουν πως ο 19χρονος είναι “ουσιασικά ελεύθερος, τυπικά όχι” και μένει να γίνει γνωστό το αποτέλεσμα της ένστασης.

Βέβαια, ακόμη και να δικαιωθεί ο παίχτης, ο Άρης δεν θα προχωρήσει με αυτόν καθώς ο ίδιος ζήτησε “εγγυημένο” χρόνο συμμετοχής, κάτι που δεν αποδέχθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button