Μπάσκετ

“Πρώτη” σήμερα του Άρη στο Αλεξάνδρειο, ποιοί θα δώσουν το παρόν

Ο Άρης σήμερα θα κάνει την πρώτη προπόνηση στο Αλεξάνδρειο και φυσικά τα βλέμματα όλα στρέφονται στον Παναγιώτη Γιαννάκη ο οποίος επέστρεψε στους “κιτρινόμαυρους” μετά από 25 χρόνια. Βέβαια σήμερα στις 19:00 που είναι η προπόνηση θα δώσουν το παρόν τους και τρία νέα πρόσωπα: Ο Γιάννης Αθηναίου, Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος αλλά και ο υπό δοκιμήν Χένρι Φρέντς.

Ο Γιάννης Αθηναίου θα είναι κανονικά παρών στην πρώτη προπόνηση της χρονιάς και θα ακολουθήσει το πρόγραμμα της προετοιμασίας, παρότι ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η μεταγραφή του. Όταν θα ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία των δύο πλευρών, με την καταβολή εγγυήσεων στον παίκτη για το συμβόλαιό του, θα υπάρξει και η σχετική ανακοίνωση απόκτησής του.

Παρών θα είναι και ο Αμερικανός γκαρντ, Χένρι Φρεντς (23, 1,91μ.), ο οποίος έφτασε χθες στην Θεσσαλονίκη και τις επόμενες μέρες θα δοκιμαστεί από τον Γιαννάκη. Προέρχεται από κολέγιο δεύτερης κατηγορίας στο NCAA (Τρίνιτι), θα τον δει ο “δράκος” τις επόμενες μέρες και θα αποφασίσει.

Από εκεί και πέρα παρόντες σήμερα στο Παλέ θα είναι ο αρχηγός Σπύρος Μούρτος, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης που συμφώνησε να συνεχίσει στους κίτρινους, διακανονίζοντας την οφειλή από την περσινή χρονιά, ο Δημήτρης Φλιώνης, ο Βασίλης Χρηστίδης, ο Νίκος Δίπλαρος, ο Διονύσης Τάταρης, ο Στέλιος Πουλιανίτης που επιστρέφει από τον δανεισμό του στα Τρίκαλα, ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και κάποια παιδιά από την εφηβική ομάδα, μεταξύ αυτών ο Στράτος Βουλγαρόπουλος, που πρόσφατα συμμετείχε στο αναπτυξιακό πρόγραμμα του ΝΒΑ και της FIBA “Μπάσκετ Χωρίς Σύνορα”.

Εντός της βδομάδας αναμένονται στην Θεσσαλονίκη ο Κάιλ Γουίβερ, ο Μπρεντ Πέτγουεϊ και ο υπό δοκιμή Ντεμέτρις Μοράντ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button