Απόψεις

Πώς μπορεί να μιλάει για τίτλο ο Άρης!

Φέτος είναι μια χρονιά μεταβατική. Η ομάδα είναι χτισμένη από την αρχή, θα έλεγα από το μηδέν.

Έγιναν 17 νέες μεταγραφές από τους οποίους σίγουρα κάποιοι δεν θα “βγουν” και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό . Έχουμε νέο προπονητή και μια προσπάθεια 3-4 μηνών, θα έλεγα σοβαρής δουλειάς με το θέμα της φυσικής κατάστασης όμως από ότι φαίνεται να έχουμε θεματάκι.

Φέτος θα πρέπει η ομάδα να είναι σταθερά στις θέσεις 4-6 με την προϋπόθεση να γίνουν λίγες προσθαφαιρέσεις τον Δεκέμβριο , αφού οι αδυναμίες είναι ορατές σε συνδυασμό με την μη… προσαρμογή κάποιων παιχτών αυτό κρίνεται αναγκαίο.

Εάν λοιπόν τον Μάιο κρατηθούν οι φετινοί ” καλοί” χωρίς καμία σημαντική απώλεια και έχουμε ακόμα 5-6 καλές επιλογές, τότε την επόμενη χρονιά μπορούμε να πούμε ότι η ομάδα θα πάει για τίτλο! Το λέω και το πιστεύω αφού οι αντίπαλοι …τάχα πρωταθλητισμού φέτος, είναι για γέλια .

Η ομάδα μας θα πρέπει να διατηρηθεί ψηλά στο πρωτάθλημα και με μακρινό ταξίδι στο θεσμό κυπέλου… εφόσον λοιπόν υπάρχει τον Απρίλιο Μάη ο κατάλληλος σχεδιασμός με το μεγαλύτερο μέρος του φετεινου ρόστερ να παραμένει, θα έχουμε άνετα πορεία πρωταθλητισμού σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα.

Η φετινή ομάδα είναι πολύ καλή , αγωνιστικά μπορεί να κερδίσει οποιοδήποτε αντίπαλο, αλλά προκύπτει απ’ ότι βλέπω θέμα με την φυσική κατάσταση και 3-4 παίχτες οι οποίοι δεν δικαιώνουν έως τώρα τις προσδοκίες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button