Ποδόσφαιρο

Σούντγκρεν: «Στόχος μας οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις»

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη Ντάνιελ Σούντγκρεν μίλησε σε σουηδικά μέσα για την ομάδα και τον κόσμο της, την προσαρμογή του εδώ αλλά και για το πως βλέπει τον Άρη στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

Για τον αγώνα με την Μόλντε στο «Κλεάνθης Βικελίδης»:

Νομίζω ότι κάναμε έναν φανταστικό αγώνα. Νιώσαμε ήδη από το πρώτο λεπτό ενάντια στη Μόλντε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα. Τα λάθη έκαναν να είμαστε 2-0 στην Νορβηγία και έπειτα πήραμε μια αποβολή που τους επέτρεψε να κερδίσουν 3-0. Είναι σαφές ότι το 3-0 ήταν ένα δύσκολο σκορ. Αλλά είχαμε εμπιστοσύνη σε έμας και κατορθώσαμε να γυρίσουμε. Αλλά ένα άλλο μικρό λάθος που έγινε μας έκανε να αποκλειστούμε. Ίσως ήμασταν λίγο ζεστή για να πάμε για να κάνουμε το 4-0, αντί να αφήσουμε να μείνει 3-0. Είναι δύσκολο να αναλυθεί τώρα.

Για την ομάδα και τον κόσμο της:

Νομίζω ότι έχουμε μια καλή ομάδα και στην έδρα μας είμαστε πραγματικά ισχυροί, οι οπαδοί είναι εντελώς άρρωστοι εδώ. Είμαι συνηθισμένος να έχω καλούς οπαδούς, ώστε να μου δίνουν ώθηση, μου ταιριάζει. Μόλις κάναμε το 1-0 , τίποτα δεν φαινόταν αδύνατο. Όπως είπα, μπορούσαμε και 5 ή 6 γκολ να κάνουμε. Ήταν λίγο άτυχοι. Είμαι πολύ υπερήφανος που καταφέραμε να παίξουμε τόσο καλό και ωραίο ποδόσφαιρο πριν από την πρεμιέρα(η συνέντευξη ήταν πριν το αγώνα με τον ΟΦΗ). Μας δίνει πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη.

Για τον πρόωρο αποκλεισμό του Άρη από την Ευρώπη:

Είναι σαφές ότι είναι λυπηρό να χάνεις καθώς χάνονται χρήματα για το σύλλογο επίσης. Δεν έχω κάποια γνώση πάνω στο ποσό, αλλά είναι Χ αριθμός εκατομμυρίων που μπαίνουν στο λογαριασμό της ομάδας, είναι σαφές ότι είναι σημαντικό για την ομάδα. Είναι πολύ λυπηρό, αλλά νομίζω ότι έχουμε δώσει στους οπαδούς κάποια ελπίδα και στην έδρα μας μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα.

Για το πως βλέπει την φετινή πορεία του Άρη:

Μπορώ μόνο να δω πώς αισθάνεται η ομάδα μας. Δεν γνωρίζω το ελληνικό πρωτάθλημα τόσο καλά, γι ‘αυτό δεν ξέρω πόσο καλές είναι οι πέντε πρώτες ομάδες, όπου ο Άρης είναι μία από αυτές. Ξέρω ότι θα υπάρχουν δύσκολοι αγώνες, πολλές ομάδες είναι καλές. Είδα τον Ολυμπιακό εδώ πέρα. Ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος με τον Άγιαξ. Είναι υψηλό επίπεδο. Στόχος μας είναι να φτάσουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είμαστε καλή ομάδα.

Για την προσαρμογή του στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας:

Eχω παίξει στη δεξιά πτέρυγα σε μια γραμμή με πέντε πίσω για πολλά χρόνια. Γι ‘αυτό ήταν μια αλλαγή για μένα να πάω πίσω σε μια γραμμή με τέσσερις αμυντικούς. Επομένως, χρειάστηκε αρκετός χρόνος για μένα να προσαρμοστώ σε αυτό για να μάθω πότε να πάω μπροστά και πότε περισσότερο άμυνα. Βασικά πρέπει να «σβήσεις» τον αντίπαλο, αλλά είναι διασκεδαστικό και ωραία πρόκληση. Νομίζω ότι είναι ευκολότερο να παίξεις σε μια γραμμή με τέσσερις αμυντικούς γιατί είσαι αυτός που καλύπτει αντί να είναι αυτός που τρέχει στα βαθιά.

Για τον Ντάνιελ Λάρσον:

Ζει πολύ κοντά σε μένα, αλληλεπιδράμε στην προπόνηση και στους αγώνες, είναι κάτι που χρειαζόμουν και με βοηθά πολύ. Ξέρει πώς να λειτουργεί στο εξωτερικό αλλά για μένα είναι η πρώτη φορά. Έχει πάει στη Λα Λίγκα και ούτω καθεξής γι ‘αυτό είναι αρκετά έμπειρος ώστε να μπορείτε εύκολα να το κάνει. Αισθάνεται πολύ ασφαλής.

Για την Θεσσαλονίκη:

Είναι φανταστική. Η πόλη είναι μια από τις καλύτερες που έχω δει. Δεν έχω ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο αλλά έχω πάει σε λίγα μέρη και αυτό είναι απολύτως εκπληκτικό. Ζούμε πολύ καλά και οι άνθρωποι εδώ είναι πολύ φιλόξενοι και μας φροντίζουν . Από την άποψη της ποιότητας ζωής, αυτή είναι 10/10.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button