Βόλεϊ

“Σπουδαία η νίκη ενάντια στον Ολυμπιακό, ακόμα καλύτεροι στην συνέχεια”

Ο Γενικός αρχηγός του γυναικείου βόλλευ, Γιάννης Γιαννάκης φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Για την νίκη του γυναικείου βόλεϊ:

Ήταν μία σπουδαία νίκη για το τμήμα μας, μία σπουδαία νίκη για τον Άρη. Καταφέραμε να νικήσουμε στο γήπεδο του Ολυμπιακού, μία νίκη που μας δίνει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος την απαραίτηση ώθηση για να συνεχίσουμε.

Για το αν μπορεί ο Άρης να τους “χτυπήσει” όλους φέτος:

Και πέρυσι που χάσαμε από τον Ολυμπιακό και φέτος που τον κερδίσαμε αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Δεν πάμε ποτέ για να χάσουμε αλλά για να κερδίσουμε. Μπήκαμε στο γήπεδο και εκμεταλλευτήκαμε την κακή μέρα του Ολυμπιακού. Εμείς δεν παίξαμε το σούπερ παιχνίδι, η ομάδα μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα. Χωρίς να πιάσουμε μία τρομερή απόδοση καταφέραμε και νικήσαμε. Θεωρητικά κερδίσαμε ένα ματς δεν σημαίνει τίποτα παραπάνω.

Για την Μαντλέν Μοντάνιο:

Είναι με διαφορά η καλύτερη παίκτρια του πρωταθλήματος και σε μία καλή βραδιά μπορεί να κερδίσει τους πάντες.

Η φιλοσοφία και ο τρόπος του παιχνιδιού μας έχει αλλάξει από πέρυσι. Τώρα παίζουμε μέσα στη Σαντορίνη ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και είναι ένα ντέρμπι.

Για το αν ο Άρης μπορεί να φτάσει την πρώτη θέση:

Στην πρώτη αγωνιστική ο Άρης σίγουρα έκανε την υπέρβαση μέσα στη διάρκεια του πρωταθλήματος δε μπορώ να γνωρίζω γιατί δεν ξέρουμε τους ρυθμούς. Φέτος σε μία κακή μέρα του Ολυμπιακού μπορέσαμε και τον κερδίσαμε ενώ πέρυσι σε μία κακή του μέρα όχι. Θα δείξει γιατί είναι πολλά που παίζουν ρόλο όοπως οι τραυματισμοί, οι συγκυρίες και η κούραση. Φέτος εμείς έχουμε Ευρώπη. Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό κλίμα και η αρχηγός της ομάδας κάνει πολύ καλή δουλειά σε αυτό το κομμάτι. Η ομάδα είναι ικανή να κάνει πολλά πράγματα δεν ξέρω ποιο είναι το ταβάνι μας.

Για τα διαρκείας:

Ελπίζω ο κόσμος να στηρίξει με τα διαρκείας το τμήμα καθώς το γυναικείο βόλεϊ έχει έξοδα με τα ταξίδια που κάνει. Σε λίγο καιρό πρέπει να πάμε Ευρώπη, καλές και οι επιτυχίες αλλά πρέπει να στηρίξουμε λίγο πιο έμπρακτα. Ελπίζουμε να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας στα παιχνίδια και θα δώσουμε ανάλογες χαρές.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button