Ποδόσφαιρο

Στις 28 Αυγούστου η κλήρωση για την Super League 2

Πραγματοποιήθηκε το Δ.Σ της Super Leauge 2 αν και δεν έδωσαν το «παρών» όλες οι ομάδες.

Συγκεκριμένα εκεί βρέθηκαν οι ΠΑΕ Εργοτέλης, ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακός, Απόλλων Πόντου, Απόλλων Σμύρνης, Χανιά και Κασσιόπη.

Έπειτα από συζήτηση, προγραμματίστηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την Τετάρτη (28/08) κατά την διάρκεια του οποίου θα γίνει και η κλήρωση του πρωταθλήματος, ενώ επίσης εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η σέντρα θα γίνει στις 15 Σεπτεμβρίου. Πρόθεση της Super League 2 είναι να καλέσει και τον Λευτέρη Αυγενάκη στην κλήρωση του πρωταθλήματος.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Με ενημέρωση των μελών του για τη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κύριο Λευτέρη Αυγενάκη σχετικά με τα θέματα ασφάλειας και καταπολέμησης της βίας, άνοιξε τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Super League 2, ο πρόεδρος της Ένωσης κύριος Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Ακολούθως αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί νέο διοικητικό συμβούλιο την Τετάρτη 28/8/2019 στη 1 μ.μ., παρουσία των μετόχων των ομάδων. Στις 3 μ.μ. της ίδιας ημέρας, προτάθηκε να διεξαχθεί και η κλήρωση του Πρωταθλήματος.

Όσον αφορά στο πρωτάθλημα της Κ19, πρόταση των ΠΑΕ, η οποία θα οριστικοποιηθεί στο προσεχές δ.σ., είναι η διεξαγωγή του σε δυο ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button