Διεθνή

Στοίχημα: Επιτέλους σεντόνι

Χαιρετώ τους απανταχού τζογαδόρους,

Ματσάρες απόψε και  ξεκινάμε από αυτό του Ολυμπιακού με την Σπόρτινγκ όπου οι αποδόσεις δείχνουν και την δυσκολία της αναμέτρησης. Πιστεύω ότι η αναμέτρηση αποτελεί αυθεντική τριπλή αλλά όσο άρεσε ο Ολυμπιακός στα Προκριματικά εξίσου απογοητεύει στα ματς του πρωταθλήματος. Λέω να ρισκάρω με την ισοπαλία και βλέπω περισσότερο το γκολ – γκολ λαμβάνοντας υπόψη και το Φερεϊρένσε – Σπόρτινγκ (2-3).

Στο Μάντσεστερ Γ. – Βασιλεία έχω ποντάρει μου στα ομαδικά γκολ των γηπεδούχων (over 2.5) ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι ομάδες βρεθήκανε αντιμέτωπες και το 2012 με την Βασιλεία να αποσπάει 3-3 στο Όλντ Τράφορντ ενώ κέρδισε στην Ελβετία.

Τεράστιο ματς το Μπαρτσελόνα – Γιουβέντους, λόγω τιμών και των περσινών λέω να ρισκάρω με το διπλό DNB ενώ θεωρώ ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης μπορεί να κερδίσει σε οποιαδήποτε έδρα στην έδρα στην Ευρώπη και μπορεί να τα καταφέρει και στο Ολίμπικο.

Στην Β’ Νορβηγίας κρατάμε τον άσσο στο Σταρτ – Μπόντο Γκλιμτ. Νομίζω ότι οι δυο ομάδες θα ανέβουν χέρι – χέρι, οι φιλοξενούμενοι είναι άνετοι και η νίκη της Σταρτ πληρώνει πολύ καλά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button