Ποδόσφαιρο

Στο προσκήνιο η μείωση της εξοντωτικής φορολογίας στα συμβόλαια

Με φόντο της διευκόλυνση των ομάδων, αλλά και την προσπάθεια να γίνει το Ελληνικό πρωτάθλημα πιο ανταγωνιστικό στην Ευρώπη εξετάζεται η μείωση της φορολογία στα συμβόλαια

Συνεχίζεται ο καθημερινός μαραθώνιος συναντήσεων και συσκέψεων του Λευτέρη Αυγενάκη που έχει ιδιαίτερα βεβαρυμένο πρόγραμμα από όταν ανέλαβε το χαρτοφυλάκιο του. Στο πλαίσιο αυτό, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης συμμετείχε σε σύσκεψη με τον Υφυπουργό Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας, Απόστολο Βεσυρόπουλο, με το φορολογικό νομοσχέδιο που θα κατατεθεί στη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα να τίθεται επί τάπητος.

Το εν λόγω νομοσχέδιο προβλέπει για την αθλητική κοινότητα κίνητρα προκειμένου να διευκολύνονται οι χορηγίες και οι δωρεές στα σωματεία, όπως και δραστική μείωση του ΦΠΑ στα εισιτήρια.

Επίσης περιλαμβάνεται και η δραστική μείωση της αυτοτελούς φορολόγησης, καθώς η επιβάρυνση στα συμβόλαια των αθλητών φτάνει και ξεπερνάει ορισμένες φορές το 45 έως και 50%, με τις ομάδες να έχουν μειωμένη ανταγωνιστικότητα στη Ευρωπαϊκή αγορά λόγω αυτού.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button