Ποδόσφαιρο

Στο τέλος λυτρώθηκε ο Άρης

Ο Άρης φιλοξενήθηκε από την Βέροια στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστική της Football League.

Παρά την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων του Άρη για τη Βέροια, κόσμος των «κιτρινόμαυρων» ταξίδεψε στην πόλη της Ημαθίας, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά γιατί είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Βαγγέλης Πλατέλλας ο οποίος εκτίει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του που συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης είχε την εδαφική υπεροχή, ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ με αποκορύφωμα μια σημαντική ευκαιρία που έχασε ο Μπάμπης Παυλίδης στο 15ο λεπτό που σημάδεψε το δοκάρι. Η άμυνα της Βέροιας είναι διάτρητη όταν  οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού επιδίωξαν να παίξουν γρήγορα από τα πλάγια, με την ροή του ματς να θυμίζει έναν επιθετικό  μονόλογο του Άρη.

Στο 24ο  λεπτό ο Μάνος Τζανακάκης έχασε ακόμη μια ευκαιρία για γκολ με εκτέλεση σουτ έξω από την περιοχή με τον τερματοφύλακα της Βέροιας να κάνει μια δύσκολη απόκρουση.

Στο 37ο λεπτό ήρθε μια ακόμη ευκαιρία για τον Άρη με τον Μπάμπη Παυλίδη να σουτάρει έξω από την μεγάλη περιοχή με τον Γιαγκιόζη να αποκρούει την μπάλα με υπερένταση.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου: 0-0

Ο Άρης και στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με πίεση σε όλο το γήπεδο, προσδοκώντας ένα γρήγορο γκολ που θα ξεκλειδώσει ακόμα περισσότερο την άμυνα των γηπεδούχων.

Ανεπανάληπτο χαμένο τετ α τετ για τον Διαμαντόπουλο στο 49ο λεπτό να μην πιάνει όπως θα ήθελε το σουτ και την μπάλα να καταλήγει μόλις άουτ.

Στο 69ο λεπτό μετά από σουτ του Χρήστου Μπούρμπου, ανενόχλητος ο Διαμαντόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Σε αντεπίθεση που προσπάθησε να βγάλει η Βέροια, ο Καντιμοίρης εκτός περιοχής προσπάθησε να ανακόψει την ευκαιρία των γηπεδούχων, με τον ρέφερι Κιοτζένη να τιμωρεί το ακούσιο και μη απλωμένο χέρι του γκολκίπερ του Άρη με κόκκινη κάρτα και έτσι ο Άρης συνέχισε το παιχνίδι με 10 παίκτες για τα υπόλοιπα 20 λεπτά.

Ακόμη μια χαμένη ευκαιρία για τον Άρη στην προβολή του Δεληζήση στο 81΄λεπτό, με την απίστευτη απόκρουση του Γιαγκιόζη.

Τετ α τετ με τον Διαμαντόπουλο στο 85ο λεπτό, που δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στην επόμενη φάση στο 86ο λεπτό ο Γιαγκιόζης νικάει και τον Ντούνη ο οποίος αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Πέναλτι που εκτέλεσε ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος στο 90ο λεπτό, επάνω στην αγκαλιά του Γιαγκόζη και τον Πασσά να εμφανίζεται στην φάση ως από μηχανής θεός και να λυτρώνει τον Άρη.

Τέλος παιχνιδιού: 0-1

Οι συνθέσεις:

Άρης (Δ.Σπανός): Καντιμοίρης, Σόουζα, Δεληζήσης, Μουμίν, Ιντζόγλου, Μπαργκάν, Παυλίδης, Διαμαντόπουλος, Κάσσος, Τζανακάκης, Μπούρμπος.

Στον πάγκο: Αναγνωστόπουλος, Μαραγκός, Ντούνης, Βαλεριάνος, Μιλούνοβιτς, Πασάς, Νίκιτς

Βέροια (Α.Τερζής): Γιαγκιόζης, Λαζόπουλος, Καψάλης, Κοζάκης, Δαμιανάκης, Γιαμόα, Δόρης, Μπαστιάνος, Ρούνεϊ, Μεξής.

 

Στον πάγκο: Τριαντάφυλλος, Οφέι, Ζυγκερίδης, Λάσκαρης, Ουνγιαλίδης

 

Διαιτητής: Κιοτζένης (Ξάνθης)

Βοηθοί: Καρακώστας (Ξάνθης) – Κηλικιώτης (Ξάνθης)

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button