Ποδόσφαιρο

“Συγχαρητήρια για την ατμόσφαιρα, δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα το 2-0”

Ότι άξιζε κάτι περισσότερο η ομάδα του στο Κλεάνθης Βικελίδης δήλωσε ο προπονητής του Αστέρα που έδωσε συγχαρητήρια στον κόσμο του Άρη

Στη συνέντευξη Τύπου τόνισε:

“Δεν πιστεύω ότι το 2-0 αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, μας αδικεί. Στο πρώτο ημίχρονο ίσως ήμασταν και καλύτεροι από τον Άρη. Στο δεύτερο ημίχρονο ακόμα κι αν δεν είχαμε επιθετική παρουσία, δύσκολα κινδυνεύαμε. Κάναμε ένα λάθος και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Έχω μείνει ικανοποιημένος από παιδιά που έχουν προσφέρει, αλλά δεν μπορώ να είμαι ευχαριστημένος από τις αλλαγές. Αντί να μας δώσουν ενέργεια μας πήραν… Συγχαρητήρια για την ατμόσφαιρα που έχει το γήπεδο”.

Για το ότι η ομάδα του έχει παρουσιάσει καλή εικόνα κόντρα σε όλες τις μεγάλες ομάδες αλλά τα έχει χάσει απάντησε:

“Έχουμε φάει πέντε γκολ, τα τρία γκολ με πέναλτι, άλλα είναι κι άλλα δεν είναι. Νομίζω ότι βάσει παρουσίας η ομάδα μου θα μπορούσε να είχε πάρει βαθμούς σε αυτά τα παιχνίδια”.

Για το αν θέλει να τοποθετήσει τον Άρη σε σύγκριση με τις άλλες μεγάλες ομάδες είπε:

“Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία και να δέχομαι μετά απειλητικά μηνύματα. Μη με βάζετε σε αυτό το τρυπάκι, κοιτάω μόνο την ομάδα μου” και πρόσθεσε: “Είναι γελοιότητα αυτό, να μη μπορεί ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου να μιλήσει για ποδόσφαιρο. Συνήθως απαντάω αλλά δεν θλελω να το κάνω. Βαρέθηκα…”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button