ΒόλεϊΕρασιτέχνης

“Τεράστιο μεγεθος η Σιμόν, ομάδα όμορφη και αγωνιστικά!”

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press” φιλοξενήθηκε ο τιμ μάνατζερ του βολεικού Άρη κ.Γιάννης Γιαννάκης.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Αρχικά ανέφερε:

Με πολύ συντονισμένες ενέργειες καταφέραμε να φέρουμε μια τέτοια παίκτρια, είναι σαν να έρχεται ένας παίκτης Ευρωλίγκας που παίζει σε μια από τις 8 καλύτερες ομάδες κάθε χρόνο.

Για το “backround” της αθλήτριας:

Είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο όνομα, μάλιστα προέρχεται από πολύ αθλητική οικογένεια καθώς ο αδερφός της είναι ένας από τους 3 καλύτερους βολειμπολίστες στον κόσμο.

Για την κατάσταση που βρίσκεται:

Γέννησε και έχει ένα διάστημα χωρίς παιχνίδια, όταν την κλείσαμε ζήτησα φωτογραφία για να δω σε τι κατάσταση βρίσκεται, αλλά και πάλι είχαμε ένα άγχος.

Όταν την είδα από κοντά όμως τρόμαξα από το γεγονός ότι είναι πάρα πολύ αδύνατη.

Σωματικά είναι πάρα πολύ καλά, σε έναν μήνα πιστεύω όμως ότι θα είναι σε τοπ επίπεδο.

Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος:

Αντιμετωπίζουμε τον φιλόδοξο και πάντα επικίνδυνο Πορφύρα αύριο (21/10( στις 17:00 στο Δ.Α.Κ. Πυλαίας, γίνεται αγώνας δρόμου για να βγει το δελτίο της Σιμόν και να είναι στο γήπεδο.

Τέλος για τις…αντιδράσεις 

Εμάς μας ενδιαφέρει να έχουμε καλή ομάδα, το να είμαστε μια όμορφη ομάδα που να τερματίσει 8η δεν το θυμάται κανείς, θέλουμε μια ομάδα που να είναι όμορφη…αγωνιστικά.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button