Ποδόσφαιρο

Τοπαλίδης: “Πολύ καλή ομάδα ο Άρης, φαβορί με την ΑΕΚ”

Ο άλλοτε τεχνικός διευθυντής του Άρη και επί σειρά ετών βοηθός του Οττο Ρεχάγκελ στην Εθνική Ομάδα , Γιάννης Τοπαλίδης, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Παρακάτω αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και τον Ιάσονα Μίσχο:

-Για τον Άρη:

Ο Άρης είναι είναι στις καλές ομάδες σε ένα αδύναμο πρωτάθλημα. Αυτό το λέω από την  αρχή του πρωταθλήματος. Με είχε εντυπωσιάσει στην αρχή. Ας ελπίσουμε ότι θα βρει την φόρμα του.

-Για την κοιλιά που είχε κάνει ο Άρης:

Άλλαξε προπονητή και πρέπει ο καινούριος να βρει τα πατήματα του. Τα δύσκολα παιχνίδια ξεκίνησαν με τον Π.Α.Ο.Κ. Μου αρέσει ο Άρης και έχει μια καλή ομάδα και θα άξιζε να βγει Ευρώπη.

-Για τον στόχο:

Ναι και έχει και ένα πλεονέκτημα ότι μέσα στο Χαριλάου δεν πρέπει να περάσει ομάδα. Πρέπει να το εκμεταλλευτεί αυτό το γεγονός. Τον έχω σαν φαβορί για να πάρει την θέση. Μπορεί να βγει [πέμπτος και πιο πάνω. Ίσως οι τέσσερις πρώτες να μείνουν στη θέση τους.

-Για Άρη -Α.Ε.Κ:

Την έχω παρακολουθήσει την Α.Ε.Κ. Είχε παιχνίδια που ήταν καλή και άλλα που δεν ήταν καθόλου καλή. Τον τελευταίο καιρό οι φίλαθλοι της Α.Ε.Κ είναι απογοητευμένοι. Πιστεύω ότι ο Άρης θα είναι το φαβορί στο ματς. Αυτά που έχασε ήταν καλός. Και με τον Π.Α.Ο.Κ και με Ολυμπιακό. Είχε ατυχία και έχασε παίζει σημαντικό ρόλο.

-Για το ελληνικό πρωτάθλημα:

Αν πάρουμε σαν βάση το ελληνικό πρωτάθλημα έχει χάσει πολύ σε ποιότητα. Καμία ομάδα δεν διακρίθηκε. Και με Δυναμό αποκλειστήκαμε. Ο Π.Α.Ο.Κ από τα έξι παιχνίδια τα πέντε τα έχασε. Αυτό είναι γύμνια.

-Για Εθνική:

Αυτό πρέπει να μας απαντήσουν αυτοί που ασχολούνται γιατί λείπει η ποιότητα. Γιατί δεν πάει καλά το πρωτάθλημα. Χαμηλής ταχύτητας. Το αξιόπιστο αφήστε το στην άκρη γιατί το λένε όλοι αυτό. Είναι μία άλλη συζήτηση. Όταν ο Άρης παίζει στην έδρα του έχει κόσμο. Στις άλλες ομάδες δεν έχει κόσμο στο γήπεδο. Δεν εμπνέεται από αυτό που βλέπει. Αυτό δείχνει πολλά και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα είχαν ασχοληθεί με αυτό.

-Για το ρεκόρ του Άρη και τα εισιτήρια στην 3η θέση:

Αυτό είναι γιατί και ο Άρης είναι καλός. Έχει δείξει καλή εικόνα στο πρωτάθλημα. Αν δεν πήγαινε καλά

-Για Παντελίδη:

Δεν τον γνωρίζω. Αλλά πρέπει να πούμε ότι ήταν στον Αστέρα και ήρθε σε καλύτερη ομάδα. Ο Άρης είναι μέσα στις πέντε καλύτερες στην Ελλάδα. Θα πρέπει να δείχνουμε εμπιστοσύνη στο έργο ενός πρωταθλητή.

-Για Κάμπος:

Μιλάμε και μου λέει μου λείπει η Ελλάδα και εκεί που ήμουν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button