Μπάσκετ

Το κάλεσμα του Super 3 στο Παλέ

Ο Super 3 με μήνυμα – κάλεσμα προς όλο τον φίλαθλο κόσμο ζήτησε από τον κόσμο να δώσει το παρών σε ένα σημαντικό, βαθμολογικά και ψυχολογικά, αγώνα 

Το Σάββατο (13/4, 15:45) ο Άρης αντιμετωπίζει εντός έδρας την Κύμη και ο Super 3 με ανάρτηση του στο Facebook ζήτησε από τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει την νίκη.

Η ανάρτηση του

“Ο SUPER 3 καλεί τα μέλη του και όλο τον ΛΑΟ ΤΟΥ ΑΡΗ σε ΜΑΖΙΚΟΤΑΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ το Σάββατο στο ΠΑΛΕ για το παιχνίδι με την Κύμη. Η εξωθεν καλή μαρτυρία της ομάδας (ΓΕΜΑΤΟ ΓΗΠΕΔΟ) σε συνδυασμό με την τρομακτική σε παλμό συμπαράσταση του κόσμου μας είναι ένα όπλο το οποίο ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ να χρησιμοποιήσουμε. Υπενθυμίζουμε δε ότι από τις 3/1/2019 έχει κατατεθεί ΑΙΤΗΜΑ Γ.Σ προς το Δ.Σ του Α.Σ με μοναδικό σκοπό και στόχο την ΕΥΡΕΣΗ ΑΜΕΣΗΣ ΛΥΣΗΣ στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΑΡΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΑΡΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ
ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER 3”

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button