Γενικά

Τραγωδία με τέσσερις νεκρούς, φίλαθλους της Μπόκα (photos)

Τέσσερις οπαδοί της Μπόκα Τζούνιορς έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα ενώ πήγαιναν στο Μπουένος Άιρες για να παρακολουθήσουν τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες με αντίπαλο της Ρίβερ Πλέιτ (Σάββατο 10/11), ο οποίος τελικά αναβλήθηκε λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών.

Ένα βαν το οποίο μετέφερε φίλους των γηπεδούχων από την πόλη Ράουσον, για να διανύσουν οδικώς 1.360 χιλιόμετρα και να φτάσουν στην πόλη, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο όχημα και το αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν τέσσερις άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους, ενώ ένας ακόμα βρίσκεται στην εντατική.

Η συγκεκριμένη είδηση όπως ήταν φυσιολογικό συγκλόνισε τους πάντες στην Αργεντινή, ενώ και η Ρίβερ Πλέιτ μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έσπευσε να εκφράσει την οδύνη της για το συμβάν. “Με λύπη ενημερωθήκαμε για τον θάνατο τεσσάρων φίλων της Μπόκα Τζούνιορ οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους στο γήπεδο. Οι σκέψεις μας είναι στους οικείους τους αυτές τις δύσκολες στιγμές” ανέφερε χαρακτηριστικά η Ρίβερ.

Ο πρώτος τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα στη Μπόκα και τη Ρίβερ Πλέιτ διεξήχθη τελικά σήμερα Κυριακή (11/11) με τήρηση ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του αγώνα.

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button