Βόλεϊ

Τσαϊρέλης: «Μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια τον στόχο που είναι ο τελικός”

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Άρη, Γιάννης Τσαϊρέλης φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» με τον Γιώργο Τότσικα.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για τα παιχνίδια της ομάδας είπε:

Είχαμε την νίκη μέσα στη Νάξο το Σάββατο που μας πέρασε, μία τριάδα παιχνιδιών στην Νάξο, στη Σαντορίνη και τους Μακεδόνες αρκετά μακριά βέβαια αλλά χωρίς αγωνιστική δραστηριότητα ανάμεσα λόγω ρεπό και κυπέλλου. Είναι τα τρία ματς που για εμάς είναι σημαντικά ώστε να είμαστε μέσα στην 4άδα, αλλά να είμαστε και ψηλά. Αυτή τη στιγμή είμαστε στην 2η θέση, παίρνοντας νίκες σε αυτά τα παιχνίδια θα τερματίσουμε και σε αυτήν την θέση.

Για τον αυριανό αγώνα με την Σαντορίνη είπε:

Αύριο στο ΔΑΚ της Πυλαίας στις 17:00 με την Σαντορίνη είναι ένα παιχνίδι που χαρακτηρίζεται σαν ντέρμπι. Θέλουμε πάρα πολύ τον κόσμο δίπλα μας να μας στηρίξει σε αυτά τα δύο παιχνίδια, στο αυριανό και με τους Μακεδόνες τον Μάρτιο. Τα κορίτσια δίνουν το παραπάνω όταν έχουν μία βοήθεια από την κερκίδα, όχι ότι δεν θα το δώσουν έτσι και αλλιώς αλλά με τον κόσμο ανεβαίνει το επίπεδο.

Για τις προσπάθειες που έχει κάνει η ομάδα είπε:

Οι προσπάθειες που έχουν γίνει τα προηγούμενα χρόνια δώσανε φέτος καρπό και είμαστε ψηλά μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια τον στόχο που είναι ο τελικός και με τον κόσμο δίπλα μας, στα παιχνίδια στην έδρα μας θα μπορούμε να το πραγματοποιήσουμε.

Για τον τελικό με τον Ολυμπιακό είπε:

Πάντα όταν παίζεις ένα παιχνίδι κοιτάς την νίκη και αν αυτός είναι ο τελικός φέρνει και τίτλο. Είναι ένας μαραθώνιος ο τελικός με ταξίδια εκατέρωθεν. Η ομάδα του Ολυμπιακού είναι πολύ δυνατή το δείχνει κυρίως η ευρωπαϊκή του πορεία γιατί στο ελληνικό πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια κατακτά λίγο εύκολα τον τίτλο. Θα είναι ενδιαφέρον όμως ένας αγώνας Ολυμπιακός-Άρης.

Για τον χθεσινό αγώνα με τον ΠΑΟΚ είπε:

Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ ήταν ένα ντέρμπι, ήταν πολύ καλά, τα κορίτσια δείξαν ότι είναι πάλι έτοιμες για την κατάκτηση ενός τίτλου νικήσαν ένα από τα φαβορί για τον τίτλο αυτό.

Για το Final 4 και τον αγώνα της Κυριακής είπε:

Η μορφή του Final 4 στις κορασίδες είναι ότι αγωνιζόμαστε όλοι με όλους αλλά μπορεί το ματς με την Ελπίδα την Κυριακή να είναι τελικός στην Νεάπολη. Είναι ένα γεμάτο τετραήμερο μακάρι να τελειώσουμε με 4 νίκες.

Για τον χαρακτηρισμό… κουπάτος μια και έχει κατακτήσει πέρσι τρεις τίτλους με τις ομάδες νεανίδων, κορασίδων και φέτος ήδη έναν είπε:

Είναι δύσκολη η αποστολή για έναν σύλλογο να έχει κορίτσια που παίζουν στις μικρές κατηγορίες και συγχρόνως και στη μεγάλη ομάδα. Ο Άρης έχει κορίτσια με ταλέντο που δουλεύουν συχνά και τα καταφέρνουν, γι αυτό αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button