ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Φωνάξτε ένα γιατρό ή ένα γεωπόνο, μια απάντηση που πρέπει να δοθεί

Ευθείες επιθέσεις-κανιβαλισμός-παραπληροφόρηση συνθέτουν την ψυχοσύνθεση στην καημένη πόλη μας.

Σίγουρα παραπληροφόρηση δεν είναι, ότι βγήκαν οι γεωπόνοι να κουρέψουν τα δέντρα, για να περάσει η ομάδα του ΠΑΟΚ.

Δεν θα έλεγα παραπληροφόρηση την προσπάθεια της Ελληνικής Αστυνομίας να εξαγριώσουν τους οπαδούς του ΑΡΗ με τις απίστευτες αποφάσεις που είχαν πάρει, που πραγματικά από θαύμα δεν είχαμε νεκρούς. Αλήθεια, ποιος θα έπαιρνε/παίρνει την ευθύνη για αυτό; Που είναι οι κύριοι που απασχολούταν με τα δέντρα, και το πως θα μπει στο γήπεδο ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, αντί να ασχολούνται με την ασφάλεια του κόσμου;

Κανιβαλισμός όμως, με τις ευλογίες πολλών, γίνεται;

Επιθέσεις λοιπόν κάνουν αρκετοί που έχουν μια πένα, σε Αρειανούς, κάνοντας τις στυλίστριες. Τι φόρεσαν στο γήπεδο κ.α, θυμίζοντας το next top model.

Επιθέσεις κάνουν, λέγοντας ψέματα για την περίοδο 67-74,κάνουν το άσπρο-μαύρο οι δοκτοράδες της προπαγάνδας, που ξεχνάνε τον Μίχα, και πως κατάφεραν να κερδίσουν τον ΑΡΗ,μετά από 10 χρόνια.Ξεχνάνε βέβαια,γιατί η ανυπαρξία τους εκείνα τα χρόνια, μπορεί να καλυφθεί μόνο με ψέματα,όσο και αν πάλευε ο Ασλανίδης να τους βάλει στο παιχνίδι.

Έχουν χάσει το μέτρημα και στις θύρες του ΑΡΗ, που τους δικαιολογώ βέβαια, γιατί έχουν να πατήσουν χρόνια στο Χαριλάου, με τα γνωστά εισιτήρια που δεν δίνουν ποτέ.

Νομίζω, πως αρχίσω να πιάνω ένα-ένα και να αποδομώ τι τέρατα έχουν γράψει κατά καιρούς-ειδικά πριν το ντέρμπι-θα πρέπει να γράψω βιβλίο. Που στο κάτω-κάτω δεν θα το διαβάσουν κιόλας.

Γιατί αν διάβαζαν κάνα βιβλίο, θα θυμόντουσαν τον μπαράζ του Βόλου(πού ήσασταν εκεί)

Αν άνοιγαν τις σελίδες της ιστορίας τους, θα ήξεραν πως έχουν πέσει στην Β’ Εθνική

Και θα ήξεραν την ανυπαρξία τους, μέχρι το 1976 που ο ΑΡΗΣ, κέρδισε την ΑΕΚ και πήραν πρωτάθλημα. Η καλύτερα το 1985,που ο Κίμων Κουλούρης, τους έκανε δωράκι το πρωτάθλημα.

Αλλά τι να τους πεις, ας τους να ζουν στο ασπρόμαυρο συννεφάκι τους. Εμείς θα συνεχίσουμε με τις αξίες της κίτρινης πραγματικότητας για να τους πούμε ότι εμάς δεν μας κοροϊδεύουν όσες κυβερνητικές μάσκες κι αν αλλάξουν.

Ας κοιτάξουν τώρα την χθεσινή φωτογραφική τροπολογία στην Βουλή η τα δωράκια στην Ελληνική Αστυνομία. Γιατί την καντίνα έξω από την Τούμπα την έκαψε η πορεία για τα εργασιακά που περνούσε, όπως είπαν.

ΥΓ: Τίποτα δεν τελειώνει στην 7η αγωνιστική, πρωταθλητές του μήνα κάθε χρόνο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button