Ποδόσφαιρο

Χαραλαμπίδης: “Έκανα υπομονή 7 μήνες αλλά τα προβλήματα στην Βέροια μεγάλωναν, έπρεπε να κοιτάξω την οικογένεια μου”

Ο πρώην προπονητής της Βέροιας Απόστολος Χαραλαμπίδης, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Γενικά το ποδόσφαιρο ειδικά στη Φούτμπολ Λίγκ υπάρχουν πολλά προβλήματα και οικονομικά, μια ομάδα ήταν και η Βέροια, γνωρίζαμε τα προβλήματα που είχε από τότε που έπεσε στην Β’ Εθνική, όλοι οι παίκτες έφυγαν και έγινε μια καινούρια ομάδα με νέα παιδιά, με πολύ καλά στοιχεία, φτιάξαμε μια ομάδα ανταγωνιστική, πολύ καλή, αλλά τα προβλήματα μεγαλώναμε μέρα με τη μέρα και δεν μπορέσαμε να πάρουμε τους παίκτες που θέλαμε.

Είδα ότι μέχρι εχθές δεν μπορούσα να πάρω τους παίκτες που χρειαζόμασταν και δεν μπορούσα να κάνω τη δουλειά που ήθελα και δεν έβγαζα τις προπονήσεις που ήθελα. Αισθανόμουν πολλές φόρες μόνος μου εγώ με τους ποδοσφαιριστές.

Για το ότι παραιτήθηκε:

Μίλησα με τους παίκτες, τόσο καιρό ήμουν μονός μου με τους παίκτες, αλλά έπρεπε να φύγω να κοιτάξω την οικογένεια μου, έκανα υπομονή 7 μήνες και το ξέρουν και οι παίκτες και αυτό με νοιάζει περισσότερο, εκείνοι ήξεραν τι τραβούσα.

Για το τι ομάδα θα κατέβει σήμερα στον αγώνα:

Έμειναν 16 παίκτες συν 3 τερματοφύλακες με αρκετούς τραυματίες και δεν έβγαιναν οι προπονήσεις και δεν μπορούσαμε μέσα από την δουλειά να αναδειχτείς και εσύ και η ομάδα σου και πέρα από το οικονομικό που είναι το τελευταίο, δεν ευχαριστιόμουν την δουλειά μου.

Πηγαίναμε καλά σαν ομάδα στο πρωτάθλημα, από τον ματς με τον Εργοτέλη και μετά, έβλεπα ότι δεν υπήρχε κάποιος να λύσει τα προβλήματα. Μετά την φυγή του Κικερίδη δεν υπήρχε κανένας στο γήπεδο.

Γιατί αποφάσισε να φύγει πριν το παιχνίδι με τον Άρη:

Δεν ήθελα να καθίσω σε αυτό το παιχνίδι .

Για το ποιος θα είναι προπονητής στο σημερινό παιχνίδι με τον Άρη:

Θα είναι ο συνεργάτης μου ο κύριος Τερζής στον σημερινό στον αγώνα και θα εκτελέσει τα χρέη του υπηρεσιακού.

Για το αν έβαζε λεφτά ο ίδιος  για την ομάδα:

Πηγαινοερχόμουν Θεσσαλονίκη Βέροια και τις βενζίνες τις έβαζα από την τσέπη μου αλλά αυτό είναι το τελευταίο.

Για το αν έχει πληρωθεί καθόλου από την ομάδα:

Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες πιο πολύ ήταν το αγωνιστικό κομμάτι, ότι δεν μπορούσα να δουλέψω.

Για τον Άρη:

Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα που ανήκει στη Σούπερ Λίγκα και μακάρι να κατακτήσει την πρώτη θέση και να ανέβει, το πρωτάθλημα ξεκινάει πάλι από την αρχή, φαίνεται ο Άρης και η Παναχαϊκή είναι πολύ σταθερές ομάδες, αλλά και ο ΟΦΗ παρόλο την γκέλα που έκανε, είναι μια δυνατή ομάδα.

Για την Βέροια:

Η Βέροια είναι μεγάλη ομάδα, έχω ξαναπεράσει άλλωστε με καλύτερες συνθήκες, κάναμε φέτος μια καλή ομάδα με πολύ ταλέντο μέσα και πίστευα ότι κάποιος θα βοηθήσει, θα αγκαλιάσει την ομάδα, αλλά δεν είδα τίποτα και πρέπει να κοιτάξω και εγώ  τον εαυτό μου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button