Ποδόσφαιρο

Όλη η ζωή μας ένα χαμόγελο τις Δευτέρες

Ομολογουμένως τις στιγμές που βιώνει φέτος ο κόσμος της ομάδας στο πλευρό του ποδοσφαιρικού Άρη είχε να τις ζήσει πολλά χρόνια. Οι λόγοι για τους οποίους κυριαρχούσε αυτή η μιζέρια στο συναίσθημα του Αρειανού η οποία έτεινε να μονιμοποιηθεί είναι γνωστοί, χιλιοειπωμένοι για αυτό και δεν χρήζουν καμίας περαιτέρω ανάλυσης.

Φέτος όμως κάτι δείχνει να άλλαξε, καθώς η ομάδα με τις 4 νίκες που πέτυχε στα συνολικά 5 παιχνίδια πρωταθλήματος έδωσαν μια άλλη πνοή σε έναν οργανισμό που καλώς ή κακώς μέχρι και πριν λίγο χρονικό διάστημα φυτοζωούσε.

Και εδώ που τα λέμε ποιο είναι το τελικό συμπέρασμα από αυτά που ανέφερα παραπάνω; Μα φυσικά ότι για να είναι ευτυχισμένος ο μέσος φίλος του Άρη το μόνο που ζητάει είναι ένα χαμόγελο τις Δευτέρες, ένα χαμόγελο που τόσο αποζητούσε και δεδομένα του είχε λείψει όσο τίποτα άλλο, μιας και η περιπέτεια της προηγούμενης μαύρης εξαετίας του το στέρησε.

Άραγε ποιος οπαδός θα άντεχε να κοιμάται και να ξυπνάει με μια μόνιμη, σχεδόν αέναη συννεφιά στην ψυχή του;; Ποιας ομάδας ο οπαδός θα βαστούσε να πηγαίνει στο γήπεδο για να δει την αγάπη του με κρύο αίμα και καρδιά;; Τα παραπάνω ερωτήματα δε ψάχνουν καμία απολύτως απάντηση κι αυτό διότι πολύ απλά είναι ρητορικά και αποδεικνύουν ότι όλα όσα τράβηξε ο μεγαλύτερος λαός στη Μακεδονία δε μπόρεσαν να τον βλάψουν και να τον πληγώσουν, τουλάχιστον όχι τόσο όσο θα ήθελαν  και επεδίωκαν οι εχθροί του σε αγωνιστικό πάντα επίπεδο.

Όλους αυτούς τους κόπους και τα βάσανα λοιπόν ήρθε η ώρα να τα αφήσουμε στο παρελθόν και τα χαμένα μας χρόνια να τα πάρουμε πίσω με γέλια και χαρές μέσα από τα σχολεία και τα πάρκα στα οποία  συχνάζει ο πιο αγνός πιτσιρίκος φορώντας την τιμημένη φανέλα με το θεό του πολέμου στο στήθος μέχρι και τις παρέες που σχηματίζονται στα γήπεδα, τους συνδέσμους μέχρι και τα καφενεία όλης της Ελλάδος που είμαι σίγουρος ότι θα μιλούν για αυτό που γίνεται εντός του ποδοσφαιρικού τμήματος,μιας και μεγαλύτερη αξία στη ζωή έχει το χαμόγελο που σκάει μέσα από τις πίκρες που έμειναν στο χρονοντούλαπο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button