Ιστορία

Καλώς ήρθατε στο “Yellow Radio” τη φωνή του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης στο διαδίκτυο.

Το “Yellow Radio” είναι ένα μοναδικό στο είδος του Web Radio, (από τις 06-05-2015 σε συνεργασία με το ράδιο Νάουσα και στα FM 92,8) αφού η ύπαρξή του στηρίζεται αποκλειστικά στον εθελοντισμό, την αυτοδιάθεση, και τη συμμετοχικότητα αφού διοικείται και ανήκει στον πολιτιστικό σύλλογο Φίλων Ραδιοφώνου-Φίλων YELLOW RADIO.

Καθημερινά, με πίστη, αφοσίωση και-το κυριότερο-ανιδιοτέλεια, στοχεύουμε να συμβάλλουμε στην ενημέρωση του Αρειανού λαού, διαμορφώνοντας ένα ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ μετερίζι στο διαδίκτυο. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη δύναμη στον κόσμο από το να είσαι οπαδός του ΑΡΗ.

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει Αθλητικές εκπομπές και Δελτία Ειδήσεων, αφιερώματα, Μουσικές Παραγωγές, Ενημερωτικές εκπομπές και Στοίχημα. Δείτε αναλυτικά το καθημερινό πρόγραμμα του “Yellow Radio”, το οποίο θα εμπλουτίζεται συνεχώς. Παρατηρήσεις, προτάσεις και επισημάνσεις, είναι πάντα ευπρόσδεκτες. Στόχος μας η ενεργοποίηση και συσπείρωση γύρω από το Yellow Radio, κάθε…Κίτρινου φιλάθλου/οπαδού.

ΤΟ “Yellow Radio” ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΡΗ ΣΕ ΣΕΝΑ & ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ!

Μία (φαινομενικά) «ετερόκλητη» παρέα σαραντάρηδων ΑΡΕΙΑΝΩΝ, αποτελούμενη από διαφορετικούς ανθρώπους και χαρακτήρες, που όμως μοιράζονται έναν κοινό στόχο, το ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ… Σουρωτή, Κορδελιό, Ευκαρπία, κέντρο, Τριανδρία, Τούμπα, Πυλαία, Χαριλάου, Αγγελοχώρι-άνθρωποι από κάθε σημείο της Πόλης του Θεού…

Ιδιωτικός υπάλληλος, κτηνοτρόφος, έμπορος, δικηγόρος, πωλητής, επιχειρηματίας, τυπογράφος, αρχιτέκτονας-άνθρωποι κάθε επαγγέλματος…

Το συνεκτικό στοιχείο αλλά και ζητούμενο όλων μας: ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΑΡΗ.- Για να το υλοποιήσουμε, η…«φιλοσοφία» μας απλή: «Συμβάλλουμε ΟΛΟΙ (όσο δύναται ο καθένας) οικονομικά στη κοινή μας προσπάθεια, καταθέτουμε ΟΛΟΙ χρόνο, ιδέες, προσωπική εθελοντική εργασία, δεν αποσκοπούμε σε κανενός είδους ωφέλεια.-»

Και εγένετο…YELLOW RADIO. Εθελοντικά, Ανιδιοτελώς, Συμμετοχικά.-

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ-ΑΠΕΥΘΥΝΣΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΝ YELLOW RADIO ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ