ΓενικάΠοδόσφαιρο

Άκρως συγκινητική ιστορία από του Ιερολοχίτες για την Κύπρο: “Από τότε μόνο μαύρα φοράω παιδιά”

Μια άκρως συγκινητική ιστορία ήρθε στην δημοσιότητα από του Ιερολοχίτες για την Κύπρο και την διχότόμηση της από έναν άνθρωπο που έζησε τις φρικτές εκείνες στιγμές.

Διαβάστε την δημοσίευση:

Από τότε μόνο μαύρα φοράω παιδιά

Ήταν Αύγουστος και είχαμε έρθει να δούμε την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ στην Κύπρο. Έτυχε να μένουμε δίπλα στο καφενείο σας. Με τα λίγα και τα πολλά είχαμε την τιμή να κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι και να ακούσουμε το πώς βιώσατε την εισβολή και το πώς ο αδερφός σας ακόμα αγνοείται.
Όταν σας ρωτήσαμε πως νιώθετε όταν βρίσκεστε στα κατεχόμενα μας απαντήσατε ότι δεν έχετε πατήσει το πόδι σας από την μέρα της εισβολής,” τι να δω ρε παιδιά, τα σπίτια που μας πήραν” ; Και συμπλήρωσατε “από τότε φοράω μόνο μαύρα, δεν έχω φορέσει άλλο χρώμα “. Ακούγοντας την ιστορία σας το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε εκείνη την στιγμή ήταν να σας προσφέρουμε μια μπλούζα του συνδέσμου, ” αρκεί να ειναι μαύρη είπατε χαρακτηριστικά και εγώ θα την τιμάω”. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τα λόγια σας και το ποσό καλός άνθρωπος είστε. Να είστε πάντα γερός και δυνατός, να θυμάστε τους ανθρώπους που χάσατε και να συνεχίσετε να λέτε τις ιστορίες στους μικρότερους. Μακάρι να δειτε την πατρίδα σας όπως την ζήσατε σαν παιδί.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button