Διαφήμιση

  Διαφήμιση στο www.yellowradio.g

Για το εμπορικό τμήμα του www.yellowradio.gr & Yellow Radio FM101.7 μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα: 2310 328828 και κινητό 6948 832608 ή εναλλακτικά παρακαλούμε να συμπληρώσετε την φόρμα στην επικοινωνία.

Λίγα λόγια για την χρησιμότητα της διαφήμισης στο ραδιόφωνο…

Το ραδιόφωνο όπως όλοι γνωρίζουμε μας έχει κρατήσει συντροφιά σε όλες τις σημαντικές στιγμές, στο παρόν αλλά και στο παρελθόν. Το ξεχωριστό αυτό επίτευγμα της ανθρωπότητας ήταν η αρχή για να ανθίσουν και άλλες επιστήμες, αφού η βασική του αρχή στηρίζεται στα κύματα που εκπέμπονται αλλά και στην μεταφορά τους. Τα στοιχεία με βάση τα οποία κατασκευάστηκε το ράδιο είναι εκείνα που σήμερα ήταν η αιτία η τεχνολογία να μπορέσει να εξελιχθεί και να δώσει στο αγοραστικό κοινό τη νέα τεχνολογία και τις συσκευές της κινητής τηλεφωνίας. Παράλληλα πολλά άλλα Gadgets έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα και όσο εξελίσσονται πολλές φορές δίνουν την έμπνευση στους επιστήμονες να κατασκευάσουν συσκευές που θα τους κάνουν να βελτιώσουν τις ήδη υπάρχουσες (Credit Rapid Nebancar).

Το ραδιόφωνο μπορούμε να το συναντήσουμε ενσωματωμένο σε όλες τις νέες συσκευές, όπως είναι τα κινητά τηλέφωνα, τα mp3, όπως και στις πιο μοντέρνες νέες τεχνολογικές κατασκευές που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των αγοραστών από το 2004 και μετά στην χώρα.

Όμως εκείνο το στοιχείο που τα τελευταία 50 χρόνια το ράδιο είναι απαραίτητο εκτός από όλα τα ψυχαγωγικά και επιμορφωτικά προγράμματα είναι ένα μέσο προβολής που μπορεί και εγείρει της αισθήσεις. Αυτό φυσικά μπορεί κάποιος να το καταλάβει στην περίπτωση των διαφημιστικών σποτ που έκαναν την επαφή μέσα από το ράδιο και τα μουσικά σποτάκια που τότε είχαν στόχο να τραβήξουν την προσοχή των ακροατών και να μπορέσουν με αυτό τον τρόπο να μπορέσουν να προσελκύσουν τους υποψήφιους αγοραστές  Credit Rapid Cu Buletinul και καταναλωτές.

Αύξηση των πωλήσεων…

Το πιο σημαντικό στοιχείο της τεράστιας επιτυχίας που είχε ήταν η αύξηση των πωλήσεων αλλά και η πρώτη ανακάλυψη για την εφαρμογή των επαναλαμβανόμενων σποτ που με αυτό τον τρόπο μπορούσαν και έκαναν το αγαθό ακόμα πιο προσιτό στον κόσμο. Έτσι κατά κάποιο τρόπο, ενώ η διαφήμιση μέσω του ραδιοφώνου ήταν πάντα ο μόνος τρόπος για να συστήσει ο επιχειρηματίας το προϊόν του, πλέον η διαφήμιση και η συχνότητα που παιζόταν, δημιούργησε την καθοδήγηση της μάζας μέσω της διαφημίσεις και δημιούργησε τον υπερκαταναλωτικό και την μανία ο στόχος να είναι η αγορά των νέων προϊόντων που με χαρά τα απολάμβαναν οι καταναλωτές ειδικά όταν ήταν οι πρώτοι που τα αποκτούσαν.

Η διαφήμιση μέσα από το ραδιόφωνο ήταν εκείνη που έκανε τη πρώτη επαφή με το κοινό, ενώ οι ακροατές απολάμβαναν μέσα από την περιγραφή των διαφημίσεων και την φαντασία τους τα χρώματα, αλλά και την εικόνα που θεωρούσαν ότι θα είχαν ανάλογα πάντα με τα προϊόντα. Το εμπόριο είχε μπει για τα καλά στην ζωή του κόσμου, όπως και ο έμφυτος ενθουσιασμός για κάτι νέο που όμως σύντομα αντικαθιστούταν με κάτι άλλο όπως γίνεται και στις μέρες μας.

Η ψυχολογία των καταναλωτών αλλά και το Marketing έγιναν η επιστήμη που καθορίζει της καταναλωτικές κατευθύνσεις, χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες λέξεις στα διαφημιστικά σποτ που θα κέντριζαν το ενδιαφέρον του καταναλωτή. Είναι σημαντική η επιρροή του κόσμου από όλα μέσα επικοινωνίας και η επιστήμη της διαφήμισης που έχει αναπτυχθεί και μάλιστα ακόμα εξακολουθεί και μαγεύει τους ακροατές.

Το ραδιόφωνο όμως δεν θα χάσει ποτέ την μαγεία του, όπως και όλες οι συσκευές που το έχουν ενσωματώσει αφού είναι η φυσική καθημερινή επιλογή.

Back to top button