Ποδόσφαιρο

Αντωνίου: «Στο Πανθεσσαλικό κεκλεισμένων στις 18/5, ο Παναθηναϊκός έχει αντίρρηση να γίνει με κόσμο»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Yellownews» φιλοξενήθηκε ο Στέργιος Αντώνιου, Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και Προεδρος της ΕΠΣ Πέλλας.

Αναλυτικά όσα είπε στους Δημήτρη Οσσανλή και Χρήστο Γκάλη:

Αρχικά ανέφερε:

H έδρα προσδιορίζεται από την προκήρυξη και δεν μπορεί να αλλάξει κάτι. Από τη στιγμή που οι ομάδες δεν πήραν κάποια άλλη απόφαση είναι ορισμένος ο τελικός 18/5 στο Πανθεσσαλικό.

Νομίζω ότι έχει ξεκαθαρίσει και το ότι θα γίνει χωρίς οπαδούς ο τελικός. Από τη στιγμή που απαντήθηκε η επιστολή που έστειλε η ΕΠΟ για να δει αν υπάρχει κάτι, κάποια άλλη σκέψη δεν υπήρχε.

Για τη στάση του Παναθηναϊκού:

Η συζήτηση που είχε γίνει είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν είχε δεχθεί να πάμε με 10.000 φιλάθλους στο Πανθεσσαλικό. Αλλά έτσι κι αλλιώς αφού υπάρχει ο νόμος με τη ΔΕΑΒ, φοβούνται οι ομάδες το τι μπορεί να προκύψει σε έναν τελικό που υπάρχει και ένα προηγούμενο.

Ίσως και η αστυνομική διεύθυνση να περάσει κάποιους κανόνες. Αυτό είναι το πρόβλημα, όχι οι κάμερες, οι κάμερες λύνονται. Πρέπει οι ομάδες να δεχθούν κάποιους συγκεκριμένους όρους.

Ο Άρης είπε να γίνει το παιχνίδι στον Βόλο με ή χωρίς κόσμο, για να γίνει με κόσμο υπάρχει αντίρρηση από τον Παναθηναϊκό, αισθάνεται ανασφαλής στο γήπεδο του Βόλου.

Για την πιθανότητα αλλαγής ημερομηνίας του τελικού του κυπέλλου:

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για αλλαγή ημερομηνίας, αν έρθει κάποιο αίτημα στην ΕΠΟ θα το δούμε και θα το συζητήσουμε.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button