Ποδόσφαιρο

Άρης-ΑΕΛ 0-0: “Μαγική” εικόνα με δοκάρια και τεράστιες ευκαιρίες (videos)

Μέσα σε ένα κατάμεστο “Κλεάνθης Βικελίδης” ο Άρης ήταν το “αφεντικό”, έχασε τεράστιες ευκαιρίες αλλά δεν έφτασε στο πολυπόθητο γκολ με το 0-0 να αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς στον επαναληπτικό της Κύπρου.

Απόλυτος κυριάρχος ο Άρης, καταστροφικό ποδόσφαιρο η ΑΕΛ

Οι φίλοι του Άρη επιφύλαξαν μια εκπληκτική ατμόσφαρια στην είσοδο των ομάδων και οι παίχτες του Παντελίδη τους το ανταπέδωσαν με μια τρομερή ευκαιρία μόλις στο 5′. Ο Ιντέγε βρέθηκε σε εξαιρετική θέση αλλά το σουτ του έφυγε ψηλά άουτ. Η δεύτερη ευκαιρία άνηκε και πάλι στον Άρη με τον Ντιγκινί αυτή τη φορά να σουτάρει στην αγκαλιά του Βοζίνια. Νέα τεράστια ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 19′ με τον Ιντέγε να σημαδεύει ψηλά άουτ μετά την όμορφη σέντρα του Σούντγκρεν. Ο Άρης ήταν κυρίαρχος με την ομάδα της ΑΕΛ να αμύνεται μαζικά με σκοπό να ροκανίσει το χρόνο.

Οι γηπεδούχοι ζήτησαν χέρι στο 40′ σε γύρισμα του Ιντέγε αλλά ο διαιτητής δεν έδειξε κάτι. Οι Κίτρινοι συνέχισαν την πίεση και έχασαν νέα, τεράστια διπλή ευκαιρία με τον Μπάσα να σουτάρει, τον Βοζίνια να αποκρούει δύσκολα και στην επαναφορά τον Φετφατζίδη να στέλνει τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Καθυστερήσεις η ΑΕΛ, νέες ευκαιρίες ο Άρης

Στον ίδιο ρυθμό συνέχισαν οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο με τον Άρη να πιέζει και την ΑΕΛ να κλείνεται στα καρέ της προσπαθώντας να κρατήσει το 0-0. Οι Κύπριοι ήταν αυτοί όμως που έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν ο Γκαζαριάν έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Άρης απάντησε με σουτ του Τόνσο το οποίο απέκρουσε ο Βοζίνια ενώ στο 76′ ο Ντιγκινί στόχευσε τα εξωτερικά δίχτυα.

Ακόμη μία απίστευτη ευκαιρία για τους Κίτρινους με τον Ματίγια να σουτάρει στο δοκάρι στο 87′ ενώ στην επαναφορά ο Ντιγκινί αστόχησε. Οι Κύπριοι συνέχισαν τις καθυστερήσεις όποτε έβρισκαν ευκαιρία, ο Άρης δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ και το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Άρης (Σ. Παντελίδης): Κουέστα, Μπάσα (Σάσα), Ντιγκινί, Ιντέγε, Τόνσο (Μαρτίνες), Σούντγκρεν, Ματίγια, Φετφατζίδης (Λάρσον), Βέλεθ, Κόρχουτ, Ροζ

ΑΕΛ Λεμεσού (Ν. Κέρκεζ): Boζίνια, Τζούνιορ (Ιβάν), Τειξέιρα, Καχτανιάγα, Ζντραβκόβσκι, Αντάμοβιτς (Γκαζαριάν), Αγκάνοβιτς, Γκοντάλ, Χουράδο, Τειξέιρα, Γουίλερ (Αβραάμ)

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button