Μπάσκετ

Άρης-Οστάνδη (19:30) Στόχος η νίκη για να αποχαιρετίσει με το κεφάλι ψηλά

Ο Άρης σήμερα (19:30) φιλοξενεί στο “Nick Galis Hall” την Οστάνδη στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Οι “κιτρινόμαυροι” μπορεί μεν να δίνουν το τελευταίο Ευρωπαϊκό τους παιχνίδι σήμερα αφού βαθμολογικά έχουν χάσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League αλλά πρέπει να τα δώσουν όλα ώστε να καταφέρουν να πάρουν την νίκη και να αποχαιρετίσουν την διοργάνωση με το κεφάλι ψηλά.

Ούτως η άλλως είναι κάτι που το οφείλουν στην ιστορία αλλά και στην δική τους περηφάνια, μια νίκη βέβαια που εκτός των άλλων είναι και θέμα ψυχολογίας αφού πρέπει να μπει επιτέλους ένα τέλος στο αρνητικό σερί των οχτώ συνεχόμενων ηττών.

Βέβαια η νίκη, σε περίπτωση που ευνοήσουν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα του ομίλου, θα ωφελήσει και σε κάτι άλλο αφού η ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για το Fiba Europe Cup.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης εκτός της δυσκολίας που υπάρχει επειδή το ρόστερ είναι αρκετά μικρό θα κληθεί να αντιμετωπίσει και ακόμη δύο θέματα, καθώς ο Μιχάλης Τσαϊρέλης και ο Μπράϊς Ντουβιέ έχουν αισθανθεί κάποιες ενοχλήσεις κάτι που τους καθιστά αμφίβολους για το σημερινό ματς.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button