Μπάσκετ

Έδειξε ότι μπορεί, αλλά πλήρωσε τα κενά διαστήματα ο Άρης στο ΣΕΦ (76-67)

Ο Άρης ήταν καλός, έδειξε ότι μπορούσε να κάνει και κάτι ακόμη παραπάνω, τελικώς όμως ηττήθηκε με 76-67 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Ξεκίνησε καλά αλλά…

Καλύτερα ξεκίνησε ο Άρης που με 5 πόντους του Μπελ προηγήθηκε με 2-7, στην συνέχεια όμως οι κιτρινόμαυροι “μπλόκαραν” με τον Ολυμπιακό όμως να απαντάει, και με ένα επί μέρους 19-4 απέκτησε διψήφια διαφορά (21-11).

Ένα τρίποντο του Τολιόπουλου και ένα καλάθι του Σλαφτσάκη μείωσαν στους πέντε για τον Άρη στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου (21-16).

Μείωσε μέχρι τους τρεις, πλήρωσε τα κενά διαστήματα

Καλύτερα μπήκε ο Άρης στο δεύτερο δεκάλεπτο, μείωσε στους τέσσερις με τρίποντο του Σλαφτσάκη (23-19), δέχθηκε ένα επί μέρους 10-2 με επτά πόντους του Τουπάν (33-21) για να απαντήσει με εννέα σερί πόντους και να μειώσει σε 33-30.

Ακολούθησε ένα ακόμη κενό διάστημα, με αρκετά λάθη και τον Ολυμπιακό να παίρνει προβάδισμα με 48-36 στο τέλος του πρώτου μέρους.

Ένα κακό πεντάλεπτο, στο -16 ο Άρης

Σχεδόν…καταστροφικό ήταν το τρίτο δεκάλεπτο για τον Άρη, που μετά το 52-45 κατάφερε να σκοράρει μόλις τέσσερις ακόμη πόντους, δέχθηκε άλλους 13 και ολοκλήρωσε την προτελευταία περίοδο του αγώνα όντας πίσω στο σκορ με 65-49.

Έδειξε ότι μπορεί, δεν κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή

Αποφασισμένος να παλέψει μέχρι το τέλος μπήκε ο Άρης στην τέταρτη περίοδο του ΣΕΦ, μείωσε σε 67-61 με καλάθι του Τολιόπουλου, και σε 67-63 στον Μποχωρίδη ο οποίος αστόχησε και σε συμπληρωματική βολή.

Ένα τρίποντο του Τουπάν όμως, σε συνδυασμό με δυο βολές του Μιλουτίνοφ έδωσαν και πάλι ξεκάθαρο προβάδισμα στον Ολυμπιακό (74-67) με τον Άρη τελικά να γνωρίζει την ήττα με σκορ 76-67.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button