Διεθνή

Έξαλλος με τους Ιντιάνα Πέισερς ο Γιάννης-Πήραν τη μπάλα του αγώνα μετά το ρεκόρ του (VID)

Η αντίδραση του «Greek Freak».

Το ξημέρωμα της 14ης Δεκεμβρίου θα μνημονεύεται για χρόνια. Για το ΕΞΩΓΗΙΝΟ ρεκόρ καριέρας του Γιάννη Αντετοκούνμπο (64 πόντοι) που συνιστά και ρεκόρ οργανισμού, για τη σύρραξη με Πόρτις και Θανάση μετά από το αντιαθλητικό φάουλ του Άρον Νίσμιθ στον Greek Freak, αλλά και γι’ αυτό που συνέβη στο φινάλε της αναμέτρησης Μπακς – Πέισερς.

Ένας assistant coach της ομάδας της Ιντιανάπολις πήρε τη μπάλα του αγώνα, μία μπάλα που έπρεπε να καταλήξει στα χέρια του πρωταγωνιστή της βραδιάς, ο οποίος κάθε φορά που παίρνει ένα “λάφυρο” από μία μεγαλειώδη παράσταση, το υπογράφει και το αφιερώνει στον πατέρα του που δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Ο Αντετοκούνμπο ήταν έξαλλος, έτρεξε προς τα αποδυτήρια και γύρισε ένα-δύο λεπτά αργότερα για να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του με έντονο τρόπο στους Λόιντ Πιρς – Ταϊρίς Χαλιμπάρτον.

Αργότερα ο προπονητής των Πέισερς, Ρικ Καρλάιλ, εξήγησε ότι ο συνεργάτης του πήρε τη μπάλα για να την δώσει στον rookie Όσκαρ Τσιέμπουε που πέτυχε τον πρώτο πόντο της επαγγελματικής του καριέρας, ενώ δήλωσε ότι ο GM, Τσαντ Μπιουκάναν, τραυματίστηκε στα πλευρά από αγκωνιά που δέχθηκε στην… αναμπουμπούλα στον διάδρομο που οδηγεί στα αποδυτήρια.

Το σχετικό βίντεο:

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button