Μπάσκετ

Έτσι “δικαιολόγησε” ο Σερέλης την πρώτη ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ μετά από μια 8ετία

Τι είπε

Στις 4 Ιανουαρίου του 2015 ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει για τελευταία φορά τον Παναθηναϊκό, ο οποίος μετρούσε 21 σερί νίκες κόντρα στους “ασπρόμαυρους”, αλλά έχασε την Δευτέρα στη Πυλαία. Τι δήλωσε ο Σερέλης και πώς “δικαιολόγησε” την ήττα της ομάδας του, βάσει της κακής εμφάνισής της; Αναλυτικά:

“Γνωρίζαμε ότι θα είναι κλειστό παιχνίδι και με τον νέο του προπονητή ήθελε να κερδίσει στην έδρα του μετά την ήττα στον Προμηθέα. Δε ακολουθήσαμε κάποια πράγματα στην άμυνά μας. Έπρεπε να δεχθούμε λιγότερους πόντους. Είχαμε σοβαρό επιθετικό πρόβλημα στο τέλος, βάλαμε μόνο 12 πόντους στην τελευταία περίοδο.»

Και συνέχισε: «Δε διαβάσαμε τις προσαρμογές του ΠΑΟΚ. Ήμασταν βιαστικοί στο να εκτελέσουμε. Έβαλαν μεγάλα προσωπικά σουτ οι παίκτες του ΠΑΟΚ και εκεί χάσαμε το μυαλό μας. Οι 12 πόντοι τα λένε όλα.

Ένα από τα βασικά προβλήματα είναι οι δύο ομάδες, μία στην Ελλάδα, μία στην Ευρώπη. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, η ομάδα δεν έχει κάνει προπόνηση μαζί, υπάρχουν τραυματισμοί, δεν μπορούμε να βρούμε ομοιογένεια, όμως πρέπει να βρούμε τον τρόπο να προχωρήσουμε”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button