Ποδόσφαιρο

Ήταν καλύτερος αλλά μια αδράνεια του κόστισε την πρόκριση

Ο Άρης φιλοξένησε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον ΠΑΣ Γιάννινα για την φάση των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος.

Οι «κιτρινόμαυροι» παρ’ όλη την καλή τους απόδοση δεν μπόρεσαν να πάρουν την νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και έτσι αποχαιρέτησαν την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος.

Στο πρώτο ημίχρονο οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, είχαν τον πρώτο λόγο, την κατοχή, πίεζαν την Ηπειρώτικη ομάδα και δημιούργησαν και αρκετά προβλήματα στην άμυνα των φιλοξενούμενων χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει κάποιο γκολ. Η αντίπαλη ομάδα δεν μπόρεσε να αντιδράσει και αρκέστηκε σε ένα παθητικό ποδόσφαιρο περιμένοντας την ομάδα του Άρη. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν στον πάγκο τον Δημήτρη Σπανό, ο οποίος παρακολουθούσε το παιχνίδι και έδινε οδηγίες από την κερκίδα.

Στο 16ο λεπτό οι γηπεδούχοι χάσανε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, ο Μπαργκάν έκανε μια εξαιρετική ενέργεια, άδειασε τον προσωπικό του αντίπαλο από τα αριστερά, έβγαλε μια ωραία σέντρα, βρήκε τον Μιλούνοβιτς, αυτός πήρε την κεφαλιά μπροστά από την εστία αλλά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Γιαννίκογλου. Στο 22ο λεπτό οι «κιτρινόμαυροι» χάσανε άλλη μια σπουδαία ευκαιρία, με τον Μπαργκάν πάλι να βγάζει την σέντρα από τα αριστερά και να βρίσκει τον Κάσσο ο οποίος όμως με το κεφάλι δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 36ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έχασαν την μοναδική τους καλή ευκαιρία, εκμεταλλευόμενοι ένα σκληρό χτύπημα που δέχτηκε ο Σόουζα από τον Καρανίκα εκτός φάσης με τον διαιτητή να μην δίνει φάουλ, βρήκαν κενό στην άμυνα του Άρη, ο Χαλκιαδάκης βγήκε τετ α τετ με τον Αναγνωστόπουλο, στην προσπάθεια του όμως να τον περάσει, πήγε πολύ πλάγια και δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στην συνέχεια της φάσης ο Καρανίκας αντίκρισε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου: 0-0

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης συνέχισε να αποδίδει πάρα πολύ καλά και να έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση, συνέχισε να πιέζει τον αντίπαλο του, ψάχνοντας για το γκολ που θα του έδινε το προβάδισμα. Στο 59ο λεπτό οι προσπάθειες των «κιτρινόμαυρων» απέδωσαν καρπούς, ο Μπαργκάν εκτέλεσε ένα φάουλ από τα δεξιά, ο Μιλούνοβιτς πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιαννίκογλου, γράφοντας το 1-0 για την ομάδα του Δημήτρη Σπανού. Οι φιλοξενούμενοι από εκείνο το σημείο άρχισαν να ανεβαίνουν ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης, στο 72ο λεπτό κατάφεραν να φέρουν και πάλι το παιχνίδι στα ίσια, ο Μαραγκός άργησε να αντιδράσει και να απομακρύνει την μπάλα και ο Σολτάνι το εκμεταλλεύτηκε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αναγνωστόπουλου.

Ο Άρης από εκείνο το σημείο βγήκε μπροστά, προσπαθώντας να πετύχει ένα δεύτερο γκολ, που θα του έδινε την νίκη αλλά και το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος. Στο 78ο λεπτό οι γηπεδούχοι χάσανε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία με τον Μπαργκάν να παίρνει την κεφαλιά μετά από σέντρα του Μπούρμπου αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 89ο λεπτό οι «κιτρινόμαυροι» χάσανε ακόμα μια ευκαιρία, με τον Μπούρμπο να πιάνει ένα γυριστό αλλά η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Ο Άρης δεν κατάφερε να βάλει το δεύτερο γκολ που θα του έδινε την νίκη, το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με αποτέλεσμα οι «κιτρινόμαυροι» να μείνουν εκτός κυπέλλου.

Τελικό αποτέλεσμα: 1-1

Οι συνθέσεις:

Άρης (Δ. Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Σόουζα, Μαραγκός (82΄Καπνίδης), Τσουμάνης, Παυλίδης, Νίκιτς (75΄Πλατέλλας), Μπαργκάν, Μιλούνοβιτς, Λώττας (46΄Στεφάνοβιτς), Κάσσος

ΠΑΣ (Γ. Πετράκης): Γιαννίκογλου, Αποστολόπουλος, Μανθάτης (67΄Σολτάνι), Χαλκιαδάκης (70′ Γιάκος), Καρανίκας, Μπέριος, Τζημόπουλος, Βιντάλ (41΄Ναδάλες), Πέδρο, Κοζωράνης, Γαρουφαλλιάς

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Βοηθοί: Δίπλαρης (Καρδίτσας) – Σάββας (Σερρών)

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button