Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ: Μπήκε ενόψει Άρη ο Βράνιες, ατομικό για Μάνταλο

Σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων επέστρεψε ο Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος θα βρίσκεται και στη διάθεση του Σωκράτη Οφρυδόπουλου για το παιχνίδι με τον Άρη (10/04, 19:30) στο ΟΑΚΑ. Ατομικό ο Πέτρος Μάνταλος.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ανεβάζουν ρυθμούς για την αναμέτρηση με τον Άρη (10/04, 19:30) στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League.

Στην προπόνηση της Πέμπτης (07/04), ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος είδε τον Όγκνιεν Βράνιες να ξεπερνάει το διάστρεμμα που αποκόμισε από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και να προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Ετσι, ο Βόσνιος στόπερ αλλά και ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος επανεντάχθηκε στο πρόγραμμα της ομάδας την Τετάρτη (06/04), θα βρίσκονται στα πλάνα του προπονητή τους για το ματς με τον Άρη.

Από εκεί και πέρα οι Πέτρος Μάνταλος, Αντρέ Σιμόες και Καρίμ Ανσαριφάρντ γυμνάστηκαν ατομικά, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Η επόμενη προπόνηση της Ένωσης είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (08/04) στις 11.30.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button