Ποδόσφαιρο

Αλλαγή… πλατφόρμας για τα εισιτήρια

Η ΠΑΕ Άρης προμηθεύει από φέτος εισιτήρια μέσω της TicketMaster και όχι από τη Viva, όπως γινόταν τα τελευταία χρόνια.

Αλλαγή… «πλεύσης» για τα διαδικτυακά εισιτήρια του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν συνεργάζεται πλέον με τη Viva αλλά με την TicketMaster. Αυτό έγινε γνωστό, χθες (10/8), όταν «βγήκαν» τα εισιτήρια διαρκείας ηλεκτρονικά στη νέα πλατφόρμα.

Αν όλα πάνε καλά και επιτραπεί στα μέσα της σεζόν κόσμος στα γήπεδα, τότε και τα εισιτήρια αγώνων θα προμηθεύονται από τον κόσμο ηλεκτρονικά από την TicketMaster.

Θυμηθείτε τις οδηγίες της ΠΑΕ Άρης για αγορά εισιτηρίου διαρκείας ηλεκτρονικά:

«1. Δημιουργία Λογαριασμού. Κάθε φίλαθλος θα πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό στο Application. Στο αριστερό μέρος της σελίδας πατάει το σύνδεσμο Εγγραφείτε εδώ.

2. Στη σελίδα δημιουργίας λογαριασμού συμπληρώνει τα στοιχεία του (τα κίτρινα πεδία είναι υποχρεωτικά).

3. Στη σελίδα της ανανέωσης, ο φίλαθλος συμπληρώνει τα στοιχεία του και τα στοιχεία της θέσης του. Ο φίλαθλος θα πρέπει επίσης να συμπληρώσει τον αριθμό (μόνο) του ΤΜΗΜΑΤΟΣ, τη ΣΕΙΡΑΣ και της ΘΕΣΗΣ του. Όταν πρόκειται για σειρά με αριθμό 1-9 βάζουμε 01-09.

4. Με την ορθή συμπλήρωση των στοιχείων το σύστημα αναγνωρίζει τον κάτοχο και πατώντας Συνέχεια δείχνει ακριβώς από κάτω τον διαθέσιμο αγώνα. Ο φίλαθλος μαρκάρει τον αγώνα και πατάει και πάλι Συνέχεια, ούτως ώστε να ολοκληρώσει την αγορά του με πιστωτική–χρεωστική κάρτα.

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις των οδηγιών https://arisfc.com.gr/pdf/arisfc-season-tickets-20-21.pdf

* Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι λόγω των εργασιών στην ARIS FC Boutique, η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας αυτή την εβδομάδα θα γίνεται από το γραφείο του Ερασιτέχνη επί της οδού Παπαναστασίου.»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button