Ποδόσφαιρο

Αντίστροφη μέτρηση

Κάτι λιγότερο από δύο εβδομάδες απομένουν για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Άρη στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Στις 27 του μήνα οι κιτρινόμαυροι θα ριχτούν στη μάχη των προκριματικών του Europa Conference League, με τους περισσότερους παίκτες που είχαν ως στόχο να είναι πλέον στην ομάδα.

Ζουλ, Κάρλσον και Ζαμόρα είναι οι τελευταίοι που μπήκαν στο “κάδρο” και καλούνται να κάνουν… αγώνα δρόμου όσον αφορά την προσαρμογή τους, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι σε δύο εβδομάδες, τη στιγμή που υπάρχει και η συμφωνία με τον Λορέν Μορόν.

Ο Άρης βέβαια δεν ξέρει ακόμα την ομάδα που θα αντιμετωπίσει. Χθες πάντως οι άνθρωποι της ομάδας πήραν μία γεύση από τους υποψήφιους αντιπάλους, παρακολουθώντας το παιχνίδι μεταξύ των Αραράτ και Εγνατία, οι οποίες αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1).

Οι άνθρωποι της ομάδας είχαν στραμμένο το βλέμμα τους στο εν λόγω παιχνίδι και για λόγους σκάουτινγκ, ώστε να αποκτήσουν μία πρώτη καλή εικόνα για τις δύο ομάδες, με τα πάντα να είναι ανοικτά όσον αφορά την πρόκριση, καθώς το εκτός έδρας γκολ δεν δίνει κάποιο αβαντάζ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button