Ποδόσφαιρο

Απομακρύνεται ο Σούντγκρεν!

Οι συνεχείς δηλώσεις, αλλά και τα ρεπορτάζ από τη Σουηδία καταδεικνύουν τις δυσκολίες για την παραμονή του 31χρονου δεξιού οπισθοφύλακα στον Άρη!

Η παρουσία του στον Άρη έχει περάσει από πολλά κύματα, άλλες φορές πλησίασε στην παραμονή, άλλες φάνηκε να απομακρύνεται και πλέον το δεύτερο σενάριο μοιάζει το πιο πιθανό. Οι σχέσεις του Σουηδού με το κλαμπ μεταβλήθηκαν πολλές φορές και ενώ ήταν από τους πρώτους στους οποίους ο Άρης εκδήλωσε το ενδιαφέρον για την παραμονή τους στην ομάδα, πλέον αυτό μοιάζει πολύ δύσκολο.

Έχουν έρθει και οι δηλώσεις που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα σε ΜΜΕ της πατρίδας του ο Σούντγκρεν, για να καταδείξουν ότι είμαστε πιο κοντά στο “διαζύγιο”. Φυσικά οι ανατροπές είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι και αυτό έχει αποδειχθεί πολλές φορές, αλλά κάτι τέτοιο φαντάζει πολύ δύσκολο τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Όσο ο Σουηδός δεν συμφωνεί με κάποια άλλη ομάδα, πάντα θα υπάρχουν ελπίδες, αλλά είναι δεδομένο ότι πλέον αυτές έχουν ελαχιστοποιηθεί. Ο ίδιος πάντως έχει δηλώσει επανειλημμένως πως δεν θέλει να επιστρέψει ακόμη στην πατρίδα του, οπότε το θέμα του αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το επόμενο διάστημα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button