Ποδόσφαιρο

Από τον Ιούλιο μέχρι των Μάιο: Οι ημερομηνίες του Europa Conference League

Το Uefa Europa Conference League κάνει «ντεμπούτο» την νέα χρονιά, με τον Άρη να είναι από τις ομάδες που θα βρεθούν στην νεοσύστατη διοργάνωση.

H πρώτη κλήρωση που ενδιαφέρει τον Άρη είναι προγραμματισμένη για τις 16 Ιουνίου, όταν οι κιτρινόμαυροι θα μάθουν τον αντίπαλο τους για τον δεύτερο γύρο, ενώ στις 19 Ιουλίου έρχεται η κλήρωση για τον τρίτο προκριματικό.

Τα πρώτα ματς είναι προγραμματισμένα στις 22 και 29 Ιουλίου, ενώ σε περίπτωση που ο Άρης περάσει θα παίξει στις 5 και 12 Αυγούστου για τον τρίτο γύρο.

Τα πλέι-οφ θα παιχτούν 19 και 26 Αυγούστου, με την κλήρωση τους να πρόκειται να πραγματοποιηθεί νωρίτερα, στις 2/8. Αν όλα πάνε καλά στις 28 Αυγούστου ο Άρης μπαίνει στην κλήρωση των ομίλων στις 27 Αυγούστου, με τα ματς να ξεκινάνε Σεπτέμβριο και να ολοκληρώνονται στις 9 Δεκεμβρίου.

Ακολουθεί ο πρώτος νοκ-άουτ γύρος στις 17 και 24 Φεβρουαρίου, με την φάση των «16» να είναι προγραμματισμένη για τις 10 και 17 Μαρτίου. Ακολούθως έχουμε τα προημιτελικά (7/4 και 14/4) όπως και τα ημιτελικά (28/4 και 5/5).

Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στις 25 Μάϊου στο γήπεδο των Τιράνων.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button