Ποδόσφαιρο

Ατζούν: «Ο Μαρινάκης μου είπε ότι δεν έχει ακούσει ξανά τόσο θόρυβο σε γήπεδο όσο στης Φενέρ»

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί σε δηλώσεις του αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε στο «Σουκρού Σαράτσογλου».

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την πρώτη πρόκριση στην ιστορία του σε ημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης, καθώς έμεινε «όρθιος» στο… καυτό και κατάμεστο «Σουκρού Σαράτσογλου» και νίκησε τη Φενέρμπαχτσε στη διαδικασία των πέναλτι. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί είναι γνωστός φίλος της ομάδας της Κωνσταντινούπολης και παρακολούθησε από κοντά τη μεγάλη ρεβάνς για τα προημιτελικά του Conference League.

O Mr. Survivor σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην αγάπη του για τη Φενέρ και αποκάλυψε μια συνομιλία που είχε με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Η Φενέρ είναι πολύ σημαντική στη ζωή μου. Μετράω τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή μου, υπάρχουν 3-4 πράγματα που σχετίζονται με τη Φενέρμπαχτσε. Υπήρξε ένταση τον τελευταίο καιρό, δεν ήμουν ποτέ κάποιος που φοβάται ότι “οι άλλοι οπαδοί θα θυμώσουν”.

Αγαπώ πολύ τους οπαδούς μας. Είμαι ερωτευμένος με τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε. Αυτό είναι το προνόμιο να είμαι υποστηρικτής της ομάδας, να είμαι μαζί με τους οπαδούς σε όλους. Οι δυσκολίες και οι αποτυχίες είναι μέσα στο πρόγραμμα, οι ποδοσφαιριστές μπορούν να παίξουν κι άσχημα.

Ο πιο σημαντικός παράγοντας που κάνει το ποδόσφαιρο όμορφο είναι το κοινό. Είδαμε τι συμβαίνει όταν οι κερκίδες είναι άδειες κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Κάτι για το οποίο είμαι περήφανος συνέβη στον αγώνα του Ολυμπιακού. “Δεν έχω ακούσει τέτοιον ήχο στη ζωή μου”, μου είπε ο Μαρινάκης. Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό ήταν αγώνας της σεζόν για τους φιλάθλους και υπήρξε μια εξαιρετική ενότητα», ανέφερε ο Ατζούν Ιλιτ

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button