Ποδόσφαιρο

Ατρομήτος: Παντελίδη σε παίκτες «Έχετε δέκα μέρες να αλλάξετε πρόσωπο»

Ο Σάββας Παντελίδης έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου, λέγοντάς τους ότι έχουν περιθώριο δέκα ημερών για να αλλάξουν την αγωνιστική τους νοοτροπία και εικόνα.

Η κακή αγωνιστική συμπεριφορά αλλά και η εικόνα αρκετών ποδοσφαιριστών του Ατρομήτου στα τελευταία παιχνίδια, έφερε την αντίδραση του Σάββα Παντελίδη εν όψει της συνέχειας και των πλέι άουτ.
Ο προπονητής του Ατρόμητου ήταν προβληματισμένος με την έλλειψη διάθεσης, κινήτρου και πάθους, με τα λάθη που οφείλονται στην χαλαρότητα, αλλά και στο ότι δεν ακολουθήθηκαν οι οδηγίες, αναφορικά με τα ατού και τις αδυναμίες των αντιπάλων, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.
Προβληματισμένος ήταν ο προπονητής του Ατρόμητου με την έλλειψη κινήτρου, διάθεσης και πάθους, με τα λάθη που οφείλονται στην χαλαρότητα, αλλά και στο ότι δεν ακολουθήθηκαν οι οδηγίες, αναφορικά με τις αδυναμίες και τα ατού των αντιπάλων, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.
Ήταν ξεκάθαρο το μήνυμα του! Σε ομιλία του προς στους ποδοσφαιριστές τόνισε: «Έχετε τις επόμενες δέκα ημέρες να δείξετε διαφορετικό πρόσωπο. Όσοι δεν το κάνετε θα προπονείστε σε διαφορετικό γκρουπ και άλλη ώρα από την υπόλοιπη ομάδα. Δεν θα κρατάτε πίσω όσους έχουν διάθεση».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button