ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Αυτά σκέφτεται για το Champions League η UEFA – Πιθανή διεξαγωγή αγώνων τον Αύγουστο

Μέσα στις επόμενες ημέρες και πιο συγκεκριμένα την Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη μέσω τηλεδιασκέψεων, η UEFA θα παρουσιάσει το πλάνο της για την διεξαγωγή του Champions League.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία σκέφτεται για… μήνα διεξαγωγής των αγώνων τον Αύγουρο αφού πρώτα έχουν ολοκληρωθεί τα εθνικά πρωταθλήματα και πιο συγκεκριμένα από τις 7 έως 31 του μηνός, με έναν αγώνα κάθε τρεις ημέρες.

Πιθανότατα οι εναπομείναντες αγώνες των «16», Μαν. Σίτι-Ρεάλ, Μπαρτσελόνα-Νάπολι, Μπάγερν-Τσέλσι και Γιουβέντους-Λιόν, θα διεξαχθούν στις 7 και 8 Αυγούστου και κατόπιν θα αρχίσουν οι διπλοί προημιτελικοί (11-12 και 14-15 Αυγούστου) και ημιτελικοί (18-19 και 21-22 Αυγούστου) μέχρι τον τελικό (29 Αυγούστου). Συνεπώς η σκέψη για Final 8 με μονά νοκ άουτ παιχνίδια για την ώρα πηγαίνει στο αρχείο, παρότι το πλεονέκτημα έδρας δεν έχει ουσιαστική αξία μιας και τα παιχνίδια θα διεξαχθούν χωρίς θεατές.

Σχετικά τώρα με την νέα σεζόν όπως είναι λογικό, οι αγώνες των ομίλων δεν θα διεξαχθούν πριν τις 20 Οκτωβρίου και επομένως όλο το πρόγραμμα θα είναι αρκετά πιο «μαζεμένο».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button